Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Ara prodaje svoje rokenrol uspomene i pomaže kamp za decu bez roditelja

Nišlija Dragan Aranđelović Ara, najpoznatili ljubitelj muzike, koji je godinama držao i čuvenu muzičku radnju Happy house, rešio je da proda ulaznice za koncerte, set liste, majice, postere, kataloge i ostale predmete koje je decenijama prikupljao na koncertima širom Evrope. Humanitarna izložba održaće se od 3. do 13. avgusta u Sinagogi, a sav novac od prodatih stvari namenjen je za decu bez roditeljskog staranja koje Džedajski pokret vodi na letnji kamp na Vlasinu.

  • Dragan Aranđelović Ara

    Ara prodaje svoje rokenrol uspomene i pomaže kamp za decu bez roditelja

    Nišlija Dragan Aranđelović Ara, najpoznatili ljubitelj muzike, koji je godinama držao i čuvenu muzičku radnju "Happy house", rešio je da proda ulaznice za koncerte, set liste, majice, postere, kataloge i ostale predmete koje je decenijama prikupljao na koncertima širom Evrope. Humanitarna izložba održaće se od 3. do 13. avgusta u Sinagogi, a sav novac od prodatih stvari namenjen je za decu bez roditeljskog staranja koje Džedajski pokret vodi na letnji kamp na Vlasinu.

    detaljnije
  • Majice izložba

    U Sinagogi u Nišu večeras otvaranje izložbe Arinih koncertnih artefakata

    Oko 600 predmeta koje je nekoliko decenija na koncertima prikupljao Dragan Aranđelović Ara, nekadašnji vlasnik čuvene muzičke radnje "Happy house", biće izloženo u Galeriji Sinagoga od 19 sati večeras do 13. avgusta. Majice, postere, set-liste, ulaznice i druge koncertne artefakte, posetioci će moći da kupe i time pomognu letnji kamp za decu bez roditelja.

    detaljnije
Podeli sa prijateljima
KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: