Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

"Nema, poštovana, stranka sa tim nikakve veze" - SNS bakljada od koje se sada svi ograđuju

Performans sa bakljama na niškom bulevaru u kome su učestvovali aktivisti Srpske napredne stranke, za funkcionere na vlasti kao da se nije ni dogodio. Članica glavnog odbora SNS Dragana Sotirovski kaže da stranka sa bakljadom nema nikakve veze, već da "sve to ide orkestrirano od onih koji organizuju lupanje u šerpe". Vlasnik "Tončev gradnje" Novica Tončev, na čijem gradilištu je postavljeno ozvučenje, tvrdi da je ono bilo zatvoreno u policijskom času, a kako je neko ušao da bi trebalo da utvrdi policija.

 • bakljada

  "Nema, poštovana, stranka sa tim nikakve veze" - SNS bakljada od koje se sada svi ograđuju

  Performans sa bakljama na niškom bulevaru u kome su učestvovali aktivisti SNS-a, za funkcionere na vlasti kao da se nije ni dogodio. Članica glavnog odbora Dragana Sotirovski kaže da stranka sa bakljadom nema nikakve veze, već da "sve to ide orkestrirano od onih koji organizuju lupanje u šerpe". Vlasnik "Tončev gradnje" Novica Tončev, na čijem gradilištu je postavljeno ozvučenje, tvrdi da je ono bilo zatvoreno u policijskom času, a kako je neko ušao da bi trebalo da utvrdi policija.

  detaljnije
 • bakljada

  Policija ćuti o bakljadi SNS u Nišu koja se umalo završila požarom

  Da li je bakljada na niškom bulevaru prijavljena policiji, koja je reagovala kada je umalo izbio požar na tendi u prizemlju, da li su učesnici imali dozvolu za kretanje u policijskom času i da li je neko kažnjen zbog incidenta - odgovori su koje novinari još čekaju od policije. Iste odgovore traži i Gradski odbor Stranke slobode i pravde u Nišu, a napominju da su građani zbog ovog incidenta uznemireni.

  detaljnije
Podeli sa prijateljima
KOMENTAR DANA

Tek na kraj ste se razigrali. Mogli ste u Ligu Evrope.

Dragan Milicević čitalac

Tekst: Radnički spasio sezonu - pobedio Inđiju i opstao u Superligi