Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Da li su Mađari ušli u Donji Neradovac kod Vranja?

Donji Neradovac kod Vranja - da li su meštani glasali za Savez vojvođanskih Mađara

Prema nezvaničnim informacijama Savez vojvođanskih Mađara je u Vranju bio treći po broju glasova na republičkoj listi, a i selo Donji Neradovac je postalo popularno u medijima nakon izbora zato što su ljudi glasali za Mađare. Meštani kažu da je najveći broj njih glasao za Srpsku naprednu stranku, a jedno od objašnjenja je i da je SVIM bio broj 4 na glasačkom listiću, kao i Srpska desnica na lokalnim izborima. Predsednik Mesne zajednice “Donji Neradovac” Đorđe Ristić kaže za Južne vesti da je prema njegovim saznanjima oko tridesetak Neradovčana glasalo za Mađare.

  • Donji Neradovac

    Neradovčani ne priznaju glasine: Nismo glasali za stranku Mađara, već za SNS

    Selo Donji Neradovac kod Vranja postalo je popularno nakon što su se proširile informacije da su većinski glasali za Savez vojvođanskih Mađara. Zvaničnih rezultata glasanja koji bi potvrdili pisanje medija još nema, a sami meštani kažu da je najviše njih glasalo za SNS. Kako je SVM ipak dobio glasove kojima su iznenađeni i u ovoj stranci, jedno od objašnjenja jeste da bi trebalo da zahvale Srpskoj desnici, sa kojom su na izborima delili broj 4 - SVM na listiću za parlamentarne, Desnica na listiću za lokalne izbore.

    detaljnije
Podeli sa prijateljima
KOMENTAR DANA

Stiče se pogrešan utisak da je u gradu i okolini sve "pod konac" i da nam samo taj stadion fali, pa da kažemo: "E, ovako se mož' živi..."

To što malo fali... čitalac

Tekst: Nišlije žele lepo mesto za fudbal - peticija na sajtu "Kreni-promeni"