Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Robin Hud o zagađenju: Vazduh pun štetnih čestica, uprkos odličnim zakonima

Robin Hud o zagađenju: Vazduh pun štetnih čestica, uprkos odličnim zakonima

Upozorenja stručnjaka da je vazduh u Srbiji opasan po zdravlje postala su alarmantna kada je krajem oktobra prošle godine Beograd bio najzagađeniji grad u svetu, a “kao na škrgama” disali su i građani Smedereva, Bora, Niša, Pirota, Valjeva. Kako vazduh poslednjih godina utiče na zdravlje i koje su obaveze nadležnih u u rešavanju ovog problema, neke su od tema treće epizode regionalnog Robin Hud serijala.

  • Zagađenje u Nišu opet; foto: JV

    Robin Hud o zagađenju: Vazduh pun štetnih čestica, uprkos odličnim zakonima

    Upozorenja stručnjaka da je vazduh u Srbiji opasan po zdravlje postala su alarmantna kada je krajem oktobra prošle godine Beograd bio najzagađeniji grad u svetu, a “kao na škrgama” disali su i građani Smedereva, Bora, Niša, Pirota, Valjeva. Kako vazduh poslednjih godina utiče na zdravlje i koje su obaveze nadležnih u rešavanju ovog problema, neke su od tema treće epizode regionalnog Robin Hud serijala.

    detaljnije
Podeli sa prijateljima
KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: