Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Niški lekari - nismo revolucionari i ne kritikujemo vlast, samo smo mislili na pacijente, a državu molimo za pomoć

Organizacija zdravstvenog sistema u Nišu je loša, smatraju lekari niške Klinike za kardiohirurgiju, koji napominju da su dobili najveću nagradu kada su eliminisali liste čekanja, a nadaju se da su time bar malo vratili poverenje građana u zdravstvo. Još jedno priznanje koje priželjukuju je da konačno od države dobiju opremu za rad, pre svega EKK mašinu, jer rade sa jednom koju su dobili kao donaciju. Institut koji takođe smatraju da treba jugu Srbije omogućio bi pacijentima da za jedan dan i na jednom mestu dobiju dijagnozu, ali profesor Dragan Milić ističe da bi to razorilo privatno zdravstvo, koje živi upravo zahvaljujući listama čekanja za koje pacijenti nekad nemaju vremena.

  • lekari debata

    Niški lekari - nismo revolucionari i ne kritikujemo vlast, samo smo mislili na pacijente, a državu molimo za pomoć

    Organizacija zdravstvenog sistema u Nišu je loša, smatraju lekari niške Klinike za kardiohirurgiju, koji napominju da su dobili najveću nagradu kada su eliminisali liste čekanja, a nadaju se da su time bar malo vratili poverenje građana u zdravstvo. Priznanje koje traže je da od države konačno dobiju opremu za rad, pre svega EKK mašinu, jer rade sa jednom koju su dobili kao donaciju. Institut koji takođe smatraju da treba jugu Srbije omogućio bi pacijentima da za jedan dan i na jednom mestu dobiju dijagnozu, ali profesor Dragan Milić ističe da bi to razorilo privatno zdravstvo, koje živi upravo zahvaljujući listama čekanja za koje pacijenti nekad nemaju vremena.

    detaljnije
Podeli sa prijateljima
KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: