Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:56, 27. 4. 2015.

| Društvo

Direkcija: Med se prodaje u našoj kancelariji

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
490x370-med.jpg
Oglas na tabli Zavoda za urbanizam, a prodaja u kancelariji Direkcije za izgradnju grada; Foto: N. B.

Iako se oglas za prodaju meda nalazio na oglasnoj tabli Zavoda za urbanizam, iz Direkcije za izgradnju Niša kažu da je kancelarija u kojoj se prodaje med njihova i da će potražiti odgovorne, a sporni papir već je skinut.

Oglasna tabla Direkcije se nalazi na prvom spratu zgrade u kojoj su smeštena oba preduzeća.

Kako stoji u saopštenju Direkcije za izgradnju, oglas o prodaji meda nije bio na njihovoj već na tabli Zavoda za zrbanizam, ali je kancelarija 49, u kojoj se prodaje med, u njihovoj ingerenciji.

Naznačena kancelarija pripada našem preduzeću i mi već radimo na proveri ovog oglasa. Ističemo da aktivnosti radnika u slobodno vreme ne možemo da kontrolišemo, ali je sigurno da taj rad ne utiče na angažovanje na poslu, niti ometa preduzeće u ostvarivanju svojih obaveza - stoji u saopštenju.

Iako na ulazu u zgradu u kojoj se nalaze ova dva značajna gradska preduzeća postoji službenik koji proverava sve "goste", direktor Zavoda za urbanizam Ljubiša MItić kaže da je nemoguće kontrolisati “ko šta postavlja na oglasnoj tabli”.

Može svako da dođe i da stavi na našu oglasnu tablu nešto. Da li treba neko da dežura da bi se videlo ko šta kači? - pita Mitić.

med Tekst objavljen u subotu, oglas već uklonjen; Foto: JVU međuvremenu, oglas za prodaju meda je skinut i ne nalazi se više ni na jednoj oglasnoj tabli u zgradi.

Podsetimo, fotografiju sa oglasom redakciji Južnih vesti poslali su čitaoci koji su tokom prošle nedelje bili u Zavodu za urbanizam.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • D

    03:57 // 28. 4. 2015.

    Pustite bre ljude da zive. Sta se hvatate za svaku sitnicu. Valjda da bi skrenuli paznju sa krupnih stvari...

  • grad u katastrofalnom stanju,

    13:38 // 27. 4. 2015.

    a iz Direkcije za izgradnju tvrde da ovakve aktivnosti ne utiču na obavljanje posla? Izdaju li fiskalni račun za prodat med i plaćaju li porez? Otkud njima med kada je prošlo leto bilo kišovito?

  • SvercKomerc

    13:25 // 27. 4. 2015.

    Pa ajde kad sam vec dosao da uzmem dozvolu za izgradnju da ne gubim vreme da idem na pijac, posto vam je ovo od plecke? Je l' sveze? A vrsite li usluzno pecenje?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: