Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:07, 24. 1. 2012.

| Društvo

Nišlijka silovala makedonskog navijača?

Autor:B.G.Izvor:Južne vesti, Tačka
nislijska-silovala-makedonca

Osim po kafanama i rukometu, izgleda da će pojedini navijači Makedonije Niš pamtiti još po nečemu.

Konobarica niškog kafića pozvala je Makedonca u svoj stan, gde je ovaj doživeo "pravi pakao". Tako bar prenosi popularni makedonski portal Tačka.

Ovaj portal piše da je nesrećni navijač sa prijateljem došao u Niš kako bi navijao za svoju reprezentaciju. U kafiću su upoznali konobaricu, koja ih je ubrzo pozvala u svoj stan, da bi im pokazala "niško gostoprimstvo", uz napomenu da živi sa još dve cimerke i da "može biti zabavno".

Makedonci su, piše Tačka, želeći da uštede novac za jedno noćenje i steknu novo iskustvo, kupili nešto alkohola i uputili se ka devojčinom stanu. Zabava je odlično tekla, ali se dogodio neverovatan obrt i "sve se pretvorilo u dramu".

- Devojka koja je mladiće pozvala, je želela da spava sa jednim od njih, pa je predložila ostalima da ih ostave nasamo. Kad su ostali sami, počeo je horor za Skopljanca - piše Tačka.

Devojka je počela da ga dodiruje, nakon čega je on odgurnuo od sebe, objasnivši joj da mu nije privlačna. Posle kraće rasprave devojka mu je rekla da ga neće pustiti da ide dok ne spava sa njom.

- Stan je bio zaključan, ključ kod devojke. Što znači da je mladić bio u očajnoj situaciji - zaključuje Tačka.

Drama je trajala čak 3 sata. Nakon što je njegov prijatelj zaspao, situacija se smirila. Ali, nasrtljiva Nišlijka je ubedila Makedonca da legne u krevet sa njom.

- Seksualna privlačnost je strašna stvar, a zabranjeno voće je najslađe. Tako je, kad je legla pored njega u krevet, počela da ga svlači, govoreći mu da moraju da imaju seksualni odnos - piše Tačka.

Buka je probudila drugog Makedonca, koji se uključio u raspravu i uspeo da pomogne svom prijatelju.

- Da li smo toliko privlačni kao nacija ili devojke iz Niša ne prihvataju negativan odgovor? - pitanje je koje je postavio novinar Tačke.

Portal završava tekst konstatacijom da su ova dvojica Makedonaca sada bezbedni, a da će im iskustvo iz Niša ostati kao "nezaboravna drama koju će definitivno prepričavati".

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • dc

    00:31 // 7. 2. 2012.

    svaka cast,molim za adresu konobarice

  • Andrea Alicy Ky

    20:08 // 4. 2. 2012.

    AHAHAHAHHAHAHAHAAAHAH :DDDD

  • komentator

    11:51 // 28. 1. 2012.

    Zakljucak portala Tacka je katastrofa !!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: