Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:53, 6. 4. 2013.

| Društvo

Nove pretnje Južnim vestima

Autor:RedakcijaIzvor:Južne vesti
pretnje-sms.jpg

Za sada nepoznate osobe, predstavljajući se kao službenici Toplane i "radnici državne bezbednosti" uputile su u petak uveče telefonom nove pretnje novinaru i uredniku Južnih vesti, Predragu Blagojeviću. 

Muškarci koji su se predstavili kao "Janković iz Toplane" i "Pukovnik Dobrivoje iz Prištine" upozorili su Blagojevića da "pazi šta piše" i da se "ne igra sa nekim stvarima".

- Ja sam taj koji je ovlašćen u ime Republike Srbije, da mi odgovorite na pitanje zašto Vi pišete i pravite neke stvari u gradu Nišu?Ja sam došao iz Beograda da proverim šta Vi radite ovde u Nišu. Gospodine Blagojeviću, ja Vam otvoreno kažem, nemojte da se igrate sa nekim stvarima! Vi ste napravili Državi problem, da mene zove Vučić i pita šta se to događa u gradu Nišu! - rekao je između ostalog "pukovnik Dobrivoje".

U razgovoru je Blagojević pozvan i da se tokom večeri susretne sa njima, kako bi "razjasnili neke stvari", a "Pukovnik" ga je obavestio i da će morati da da izjavu u vezi sa svojim pisanjem o Toplani, a da će, ukoliko se to ne desi, doći "sutra ujutru sa organima MUP-a".

Ranije istog dana generalni direktor Toplane, Milutin Ilić (SNS) pretio je Blagojeviću, koji je izveštavao o višednevnim problemima sa grejanjem u Nišu. Detaljnije u vezi sa tim možete pročitati u tekstu "Direktor niške Toplane pretio novinaru".

Južne vesti o ovome su obavestile diplomatsku misiju OEBS, a prijava je podneta i Policijskoj upravi u Nišu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Bojan Dimitrijević

    13:35 // 3. 9. 2013.

    Puna podrška prijavi g-dina Blagojevića i da istraje do kraja. Vreme je da se ovakve pijandure zaustave u svom bezumlju i smeste na pravo mesto. SNS bi trebalo da se pridruži gonjenju u savkom slučaju

  • Miki Veliki

    00:24 // 10. 4. 2013.

    Koji je lik ovaj Dobri majko mila...mnogo je on veliki pukovnik a jos veci sluzbenik bezbednosti... i takvima dozvola za nosenje oruzja cccc

  • Miki

    10:29 // 9. 4. 2013.

    Ovaj je pijan kao cep!Ne zna gde se nalazi covek, pominje Vucica, bas Vucic ima vremena da se mlati sa barabama iz niske toplane dog ga kolju ovi iz EU. Cista provokacija i glupiranje, lepo sto ste postavili razgovor na stranicu pa ce neko da prepozna gospodina "generala"

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: