Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:37, 9. 5. 2012.

| Društvo

Radovi stali zbog kvara na kamionu

Autor:Aleksandar StankovIzvor:Južne vesti
sarajevska
Sarajevska ulica 09.05.2012.

U Sarajevskoj ulici se već dva dana ne radi na izgradnji trotoara koja je krenula, u subotu, 5. maja popodne.

Posle autobusa, meštani Sarajevske ulice i naselja Šljaka trebalo bi da dobiju trotoar. Makar je tako delovalo u subotu popodne kada su mašine krenule sa radom. Ipak, kako kažu stanovnici ovog dela grada, već dva dana se ništa ne dešava, a mašina nema ni na vidiku.

- Kamion je u kvaru, zato se stalo. Imamo nalog, postoji i ugovor za gradnju trotoara i sve je po zakonu. Stalo se zbog kvara kamiona. Izgradnja trotoara nema veze sa izborima mi radimo u kontinuitetu – rekao je Branislav Jovanović, izvršni direktor Direkcije za izgradnju grada.

Izvršni direktor Direkcije za izgradnju grada uputio je novinare Južnih vesti na Preduzeće za puteve. Međutim, u ovom preduzeću nam je rečeno da je izvođač radova Niskogradnja. Kako kažu u Niskogradnji, stanovnici Sarajevske dobiće trotoar, samo je potrebno da budu strpljivi.

- Kao što je rekao gospodin Jovanović imali smo probema sa kamionom, imamo tehničkih problema. Radi se svuda po gradu mi dajemo svoj maksimum, eto i okretnicu u Sarajevskoj smo završili za tri dana. Nalog postoji i trotoar će biti urađen, možda malo sporije, ali će svakako biti završeno – kaže Svetislav Manić iz Niskogradnje. znak Znak za autobusko stajalište pomeren zbog izgradnje trotoara

Da podsetimo, gorući problemi stanovnika Sarajevske ulice bili su autobuska linija i izgradnja trotoara. Autobuska linija je puštena krajem marta, a kako stvari stoje, meštani ovog dela grada trebalo bi da dobiju i trotoar. 

 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Pun mi je Baneta

    09:34 // 10. 5. 2012.

    Sto bi Banana sada bilo sta asfaltirao kada je pokrao izbore,posebno u tom kraju.Strpite se do sledecih izbora ako svi ne uzmemo motke i najurimo lopova iz grada

  • JA

    23:19 // 9. 5. 2012.

    Ha ha ja zivim u toj ulici i da kazem kruzni tok nisu napravili jer je vec postojao samo su ga valjkom utabali i nista vise. Ha ha

  • Хроничар свакодневнице

    20:30 // 9. 5. 2012.

    Па нормално да се покварио кад се оклизнуо на банану.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: