Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:16, 25. 9. 2014.

| Ekonomija

Perišić: Grad Niš nije dobio novac Elektronske industrije

Autor:B.G.Izvor:Južne vesti
Zoran Perišić SNS

Gradonačelnik Niša Zoran Perišić je odbacio optužbe sindikalnih lidera da je novac namenjen Elektronskoj industriji preusmeren na račun Grada Niša.

Nakon što su i gradonačelnik i njegova press-služba danima odbijali da razgovaraju sa novinarima Južnih vesti u vezii sa optužbama, javnosti su se obratili saopštenjem.

- Od 12. jula 2012. godine do današnjeg dana nije registrovan priliv namenskih sredstava na budžetski račun Grada Niša od strane Elektronske industije, ili pak od viših nivoa vlasti ka Gradu namenjenih Elektronskoj industriji - piše u saopštenju.

Podsetimo, gostujući u emisiji "15 minuta", bivši sindikalni lider i šef tima koji je u ime nekadašnjih privrednih giganata pregovarao o isplati zaostalih plata radnicima tih preduzeća Radiša Spasić optužio je gradonačelnika Niša Zorana Perišića i šefa kabineta predsednika Vlade Ivicu Kojića da su 150 miliona dinara namenjenih Elektronskoj industriji preusmerili u Budžet Grada Niša.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Kalča

    19:13 // 26. 9. 2014.

    Perišiću, Perišiću, da ti kaže čika Kalča. Ako si doktor to još ne znači i da si čovek. Za doktora treba doktorat (može i plagijat - izveštili se ovi tvoji esenesovci), a za čoveka treba čovečnost.

  • Dragan

    17:57 // 26. 9. 2014.

    Gradonacelnik-Doktor da se vrati redovnim doktorskim aktivnostima a menadzerske sposobnosti da sada prepusti nekome ko zna kako da pokrene ekonomiju grada. Dosta smo gledali bezrazlozno ozbiljne face

  • nikolinjo

    17:55 // 25. 9. 2014.

    U spasiceve reci ni njegova majka vise ne veruje

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: