Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:28, 2. 9. 2013.

| Kultura

Završeni Dani Vranja

Autor:I.M.Izvor:Južne vesti
11.JPG

Na završetku manifestacije Dani Vranja pred oko 1.500 ljudi češka grupa "The Beatles revival" priredila je Vranjancima pravi muzički događaj, a njihovom nastupu prethodio je koncert dečijeg hora Muzičke škole Stevan Mokranjac iz Vranja.

Veče pre ovog nastupa parking ispred Doma kulture bio je pretesan da primi ljude koji su želeli da prate koncert Šabana Šaulića. Ovacije, transparentni i pevanje hitova kralja narodne muzike odjekivalo je Vranjem do kasno u noć, a nakon toga, iste noći, nastupile su vranjske rok grupe Jolly Jumper, Goddamn i Mud Factory što je ujedno, prema proceni organizatora, najposećeniji koncert na ovogodišnjim Danima Vranja.

Mlađa publika uživala je u koncertu Ivane Selakov, nakon koje je iste večeri nastupio Bojan Marović koji je, ipak, pevao pred manjim brojem ljudi. Ljubitelji izvorne muzike na koncertu nazvanom Merak veče uživali su izvedbi domaćih vokalista, ali i Merime Njegomir i Ekstra Nene.

Brojne prateće manifestacije tokom prethodnih pet dana okupile su veliki broj ljudi, a najzapaženije su bili događaji iza kojih je stala vranjska Turistička organizacija, poput izložbe vranjskih tradicionalnih jela i Sajma oldtajmera.

Publika je imala prilike da prati brojne izložbe, književne večeri i pozorišne predstave, ali i da pogleda izložene rukotvorine na Etno sajmu ili kupi neki novi naslov na Salonu knjiga u pešačkoj zoni.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: