Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:03, 25. 6. 2016.

| Sport

Prvi veliki transfer u istoriji Radnika iz Surdulice

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
Ovusu---FK-Genčlerbirligi.jpg
Ovusu na promociji u novom klubu; foto: FK Genčlerbirligi

Brzonogi ofanzivni igrač Radnika iz Surdulice Samjuel Ovusu karijeru će nastaviti u turskom klubu Genčlerbirligiju sa kojim će potpisati ugovor na tri godine, a sportski direktor kluba Darko Gašić okarakterisao je to kao prvi veliki transfer u klupskoj istoriji.

Ovaj 20-godišnji Ganjanin, strelac 7 golova prošle sezone, bio je interesantan mnogim klubovima u letnjem prelaznom roku, a njegova sledeća odrednica u karijeri biće turski superligaš.

Sportski direktor Surduličana Darko Gašić zadovoljan je transferom.

Ovo je prvi veliki transfer za Radnik u istoriji. Cena je možda niža od Ovusuove realne vrednosti, ali mi smo novi klub, pa su verovatno takva pravila igre na tržištu. Ovo je velika afirmacija i za naš klub, kao i samog igrača - istakao je on.

Gašić nije hteo da u javnost iznese tačnu visinu transfera, jer Ovusu još uvek nije odradio medicinske preglede, a prema specijalizovanom sajtu za fudbalske transfere transfermarkt.de navodi se da je Radnik inkasirao 200.000 evra.

U međuvremenu su surduličku ekipu pojačala dvojica novih igrača, a Gašić je potvrdio da je treće pojačanje Surduličana najbolji strelac Prve lige Srbije Nenad Lukić iz Bežanije, koji je u drugom po kvalitetu srpskom fudbalskom takmičenju postigao 15 golova.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • milan

    08:31 // 26. 6. 2016.

    bravo za Surdulicu, produžili ugovor pre par meseci i prodali igrača tako se radi. U Radničkom iz Niša vredi samo trener i ovi igrači što su otišli bez para. Pa kolektivno uprava napolje na čelu sa sportskim direktorom i ovim menadžerima oko kluba.

  • BOGDAN

    23:23 // 25. 6. 2016.

    Sve je tacno i nista nisi pogresno napisao.Ko odgovara za promasene transfere u FK Radnicki a bilo ih je dosta.Znam da u nasem gradu zivi poznati i svetski priznat menadzer i neznam zasto bre ne zamolite tog gospodina da nekog proda.Koga prodati-pitanje je,,neka prevari neki evropski klub ,i to nije neka nauka.

  • IGOR LEDENA STENA

    19:55 // 25. 6. 2016.

    Bravo g.DIREKTORE,lepa cifra za vas klub.Kod nas u Nis dolaze-odlaze igraci i znani i neznani i svi uzmu po neku kintu i plus nas posle i tuze i opet naplate i tako godinama.Da ne uvalismo mladog golmana ,mislim da bi na pripreme isli na Bojanine Vode kod G.Studene ili u Divljanu.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: