Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:52, 21. 8. 2016.

| Sport

Radnik nemoćan protiv Zvezde

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
490x370-490x370-RadnikZvezda.jpg
Surduličani nemoćni pred šampionom; foto: fk-radnik.com

Pred sablasno praznim tribinama stadiona "Rajko Mitić" u Beogradu, Radnik iz Surdulice nije uspeo kvalitetno da se suprotstavi crveno-belima, koji su slavili rezultatom 5:0 (2:0)

Dvostruki strelac za aktuelnog šampiona bio je Petar Orlandić, a po jednom su mrežu surduličkog tima zatresli Luković, Srnić i Sikimić.

Prvih pola sata nije bilo golova, iako je bila izražena inicijativa fudbalera u crveno-belim dresovima. Domaći su uglavnom pretili preko Aleksandra Kataija, koji je pogodio i stativu, ali bez promene rezultata.

Izabranici Miodraga Božovića poveli su u 36. minutu iz penala. Posle centaršuta Marko Petkovića, jedan fudbaler Radnika igrao je rukom u kaznenom prostoru, usledila je najstroža kazna koju je materijalizovao Aleksandar Luković.

Osokoljeni vođstvom, fudbaleri Crvene zvezde zaigrali su rasterećenije, a do odlaska na odmor zatresli su još jednom mrežu golmana Ognjena Čančarevića, a strelac je bio Petar Orlandić u 41. minutu.

Posle 10 minuta igre u nastavku, odnosno u 54. minutu, Radnik je imao jedinu priliku na meču. Radović je prošao po levoj strani, poslao loptu Frensisu, čiji je šut izblokiran.

Zvezda je posle toka kontrolisala zbivanja na terenu, slično kao u prvom poluvremenu, postigla dva gola u kratkom vremenskom intervalu.

U 74. minutu Kanga je poslao dugu loptu ka Orlandiću, koji je pogodio golmana Radnika u glavu, lopta se odbila do Srnića, a ofanzivni vezista Zvezde je sproveo u mrežu, da bi 5 minuta kasnije Orlandić postigao drugi pogodak na meču, Zvezdin četvrti.

Konačan rezultat meča postigao je rezervista Sikimić, dva minuta pre kraja meča.

U narednom kolu Radnik će na svom terenu dočekati Metalac.

CRVENA ZVEZDA - RADNIK 5:0 (2:0)

Stadion: Rajko Mitić, Beograd

Glavni sudija: Aleksandar Vasić (Novi Žednik)

Crvena zvezda: Damir Kahriman, Aleksandar Luković, Zoran Rendulić, Dušan Anđelković, Marko Petković, Damijen Le Talek, David Babunski (od 60. Uroš Račić), Gelor Kanga (od 80. Predrag Sikimić), Aleksandar Katai (od 57. Mihailo Ristić), Slavoljub Srnić, Petar Orlandić

Radnik: Ognjen Čančarević, Slobodan Vuković, Miloš Milovanović, Aleksandar Gojković, Siniša Mladenović, Vladan Pavlović, Miloš Stanković, Bratislav Pejčić, Nikola Radović (od 77. Jovan Jovanović), Frensis Kjereme, Igor Zlatanović

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • vlada

    10:43 // 22. 8. 2016.

    Zvezda sampion , uz svesrdnu pomoc sudija i AV!

  • tuga

    21:29 // 21. 8. 2016.

    Pretpostavljam da su i ovu pobedu rezirale sudije kao i sve Zvezdine pobede u prvenstvu do sada. Jadno i zalosno kako sistematski i nepokolebljivo resili da unistavaju srpski fudbal. Da li postoji jedna,jedina utakmica u prvenstvu i domacem kupu da Zvezdi nije sviran penal ili da nije dobio crveni karton igrac iz suprotnog tima.Neka mi neko kaze koja je to utakmica?

    • Pera

      09:13 // 22. 8. 2016.

      Da li ste vi uopste gledali utakmicu? Radnik nista nije pokazao.

    • Perica

      17:50 // 22. 8. 2016.

      Nemaju trenera,predlog moj Slobodan Halilovic,i braca Toncevi bezbrizni,bolja igra,disciplina red,rad i izlaz u Evropu.Kod Halila nema mesanja u struku.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: