Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:55, 30. 9. 2017.

| Sport

U Radniku oprezni pred gostovanje fenjerašu

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Radnik Radnički
"Samo da ne izgubimo"; foto: Vanja Keser

Iako je Borac poslednja ekipa na tabeli Super lige, i do sada je zabeležila samo po jedan remi i pobedu, u Radniku su maksimalno oprezni pred ovo gostovanje, jer je tim u hodu “renoviran”. Tako je cilj Surduličana da ne izgube u Čačku u subotu, 30. septembra, od 17 sati.

Za južnjacima je period sa brojnim povredama i kartonima, ali se oporavljaju, pa će ovog puta izostati povređeni reprezentativac Igor Zlatanović, kao i Miloš Milovanović, na koga će trener Simo Krunić moći da računa tek nakon pauze zbog obaveze nacionalnog tima, koji sledi.

Ne zavarava nas stanje na tabeli. Pokušaćemo da odigramo kvalitetnu utakimicu, znamo da je teren sada u Čačku odličan. Pokušaćemo da se nadigravamo sa njima, pa ćemo da vidimo šta će da bude. Ono što nama odgovara, bitno nam je da ne izgubimo utakmicu, svakim drugim rezultatom sam prezadovoljan - ispričao je Krunić.

Što se tiče njihovih domaćina, on su remizirali sa Zemunom, a pobedili samo Rad, ali Krunić je ponovio da su oni sada potpuno nov tim, te da su u poslednjoj utakmici, protiv Čukaričkog, pokazali kvalitet i čvrstinu da mogu da igraju sa svima.

Verovatno sam više dosadan da ponavljam da je svaka utakmica teška. Borac je u uzlaznoj putanji, mučili su se na početku prvenstva, ali su sada doveli nove igrače i to je potpuno novi tim. One rezultate, koje su imali do pre 4, 5 kola treba da zaboravimo, oni su napravili jako dobru ekipu sada - priča Krunić.

Radnik se tokom ove sezone mahom nalazi na sredili tabele, a sada su na 8. poziciji, u gornjoj polovini, sa 15 bodova - po 4 pobede i poraza i 3 remija.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: