Komentar

Komentar RSS link
Miloš Stojadinović

Ima li Niš opoziciju?

Ona opozicija koja nije uhlebljena pognuto ćuti jer čeka zaposlenje, a ona koja je upošljena pruža prećutnu podršku. Ona opozicija koja ne čeka zapošljenje i uhlebljenje, ćuti jer čeka oprost grehova iz svoje političke mladosti. Dakle, svi ćute. Niko ne kontroliše vlast.

Komentari (17) detaljnije »
vita_jpg.jpg

Svaka čast Perici

Ovom prilikom želim da se zahvalim obećanoj zemlji Srbiji, nebeskom narodu i presvetim političarima na svemu što su učinili za mene, za nas, a pre svega za sebe.

Komentari (8) detaljnije »
Pecarski Branislav

Zaštita od javnog značaja

Potpuno razumem što se ne objavljuju spiskovi sa rezultatima osnovaca sa male mature. Što bi neki radoznali roditelj (a naš narod obožava da viri u tuđe dvorište) morao da zna da je osam godina problematično dete nekog značajnog građanina, koje nikad ništa nije učilo i znalo, na maturi volšebno imalo maksimalan broj poena?

Komentari (25) detaljnije »
Aca-Stankov

Zašto vičete?

Sedim ja u velikoj sali Gradske kuće u Nišu, nakon sednice Gradskog veća u petak 29. avgusta i lagano ćaskam sa kolegama sa drugih medija. Kad eto ga zamenik gradonačelnika Ljubivoje Slavković. Pita me dal’ sam ja iz Južnih vesti i kada rekoh da jesam on poče da viče.

Komentari (34) detaljnije »
 • vita_jpg.jpg

  Državna sisa

  Iz perspektive medija koji je svoju reputaciju gradio i izgradio borbom za interese građana, želim da sa vama, građanima, podelim situaciju u kojoj se mi i nama slični mediji nalazimo.

  Komentari (4) foto detaljnije »
 • doder_jpg.jpg

  P(r)olivanje mozga

  Nisam siguran da je svemir baš toliko beskonačan koliko mudre glave nagađaju, ali u beskonačnost ljudske gluposti debelo se uveravam ovih dana dok na društvenim mrežama i u tabloidnim medijima viđam koje kakve belosvetske i domaće likove kako se polivaju hladnom vodom. 

  detaljnije »
 • Petko-Nisavac

  Javno preduzeće

  Najprvo će biramo direktora, i za toj zbramo najgolemi eksperti iz našu partiju: Žiku Švalera, Stanu Vrtirepku, Desu Pezu, Mitu Gospojicu i još niki členovi što gi nesam zapamtija imiki jer su tek onomad u Kamenicu i Zubin Potok stanuli eksperti.

  Komentari (2) detaljnije »
 • Zlatko Minić

  Mali znak pažnje

  Javnost je ovih dana dobila na uvid dva vrlo neobična rešenja koja su pre par meseci usvojili organi Gradske opštine Crveni Krst. Oba se odnose na sada već bivšeg predsednika opštine Darka Bulatovića.

  Komentari (9) detaljnije »
 • Nebojsa_Ozimic_kolumne_jpg.jpg

  Loši momci

  Virus "Srbi su loši momci" odavno je pušten u svet, još uvek hara i, čini mi se, trajaće kao takav sa izvesnim mutiranjem, bar još stotinak godina. 

  Komentari (14) detaljnije »
 • Petko-Nisavac

  Kurte i Murte

  A, što će ni tija izbori, mislu si onija što su na vlas', s'lte si praimo trošak i arčimo pare. Na narod će si bidne isto, a vladaja Murta, a vladaja Kurta. 

  Komentari (3) detaljnije »

Naši autori