Komentar

Komentar RSS link
Ljuba-Kostic

Ispod zemlje, šuta i đubreta

Da bar možemo nešto da pokažemo onima koji dođu sa strane, a ne da im samo pričamo priče kako je to nekad bilo i šta se sve zapravo nalazi ispod gomila zemlje, šuta i đubreta. Jer, nisu svi odrasli na zamišljanju i nisu svi navikli da žive u večitoj improvizaciji.

Komentari (3) foto detaljnije »
Vladislav-Petkovic-DIS

Bolja budućnost

Vođeni svojim borbenim entuzujazmom, verom u odluke i dokumenta, mi ćemo kroz 3 godine postići zapanjujuće uspehe. Tako već 1987. godine bićemo nadomak svome cilju. Te godine, 1987. živećemo kao pre 30 godina!

detaljnije »
Miodrag-Stankovic

Kude su Nišlije?

Radnici i “Radnički” bili su simbol našeg veselog, nasmejanog, čistog, dobro raspoloženog grada, grada koji je svoju decu čuvao, a svoje fabrike uzdizao do kulta. Mašinska, Elektronska, Jastebac… Bila je čast biti deo tih sistema. Danas su oni neprijatni, nepoželjni, otpisani.

Komentari (12) detaljnije »
Zlatko Minić

Treća (najava) sreća

Nakon dve najave da će biti formirano preduzeće "Aerodromi Srbije" stigla nam je - treća najava. Prošle nedelje Vlada Srbije prenela je saopštenje Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture da je Vlada na sednici odlučila da tokom prve polovine februara počne sa radom preduzeće „Aerodromi Srbije".

Komentari (1) detaljnije »

Naši autori