Komentar

Komentar RSS link
Vladislav-Petkovic-DIS

Nedeljni komentar

Čitam nedjeljni komentar koji jasno kaže "ko ne misli ovako, taj kleveće i laže". Ljudi bez kalibra i bez ideje ufuravaju nam istine crno-bijele.

Komentari (2) detaljnije »
nikola_jpg.jpg

Suludi atentat na niški tramvaj

Ko god se ikada u životu uputio na krajnji zapad Evrope, u grad smešten gotovo na ušću reke Težo u Atlantik, gde talasi šušte fado, nije propustio priliku da, u prestonici Portugala, fotografiše čuveni simbol grada, autentičnog saputnika i vernog druga i domaćih i furešta. 

Komentari (6) detaljnije »
Petko-Nisavac

Preletači

Čatim ovej novine, buljim u ovaj televizor, i nema d'n a da ne pisuju i zboru od niki preletači. K'kvi su bre tija preletači? Ja znajem za golubi, al' ovoj čoveci, pa preletači, nes'm znaja.

Komentari (3) detaljnije »
Žikica Simić

Nama trebaju poglavlja “za glavu”

Kad malo dublje razmislim možda nama ne treba samo otvarati poglavlja, možda bi nam trebalo otvoriti i glavu i izvršti neophodnu hiruršku intervenciju u mozgu na centar za evrointegracije. 

Komentari (7) detaljnije »
 • Dejan-Sovrlic

  Gradonačelniče, sedi - jedan

  Ne mislimo mi da je g-din Bulatović nacista. Naprotiv. Mislimo da je upravo ono što jeste. Nestručan i neuk čovek na jako bitnom mestu, koji oko sebe okuplja armiju identično neukih i nestručnih da mu „pomažu“ u poslu koji ne zna kako da radi.

  Komentari (15) detaljnije »
 • Ljuba-Kostic

  Nišvilski susreti sa realnošću

  Mislim da nisam jedini koji je primetio da je novi gradonačelnik tokom predstavljanja svog ekspozea, inače punog lepih planova i obećanja, zračio unaokolo skoro pa premijerskom vrstom energije. 

  Komentari (3) foto detaljnije »
 • Mojasevic-Aleksandar

  Prekomerni optimizam optimističnih ljudi

  Dok ekstremno pesimistične ljude ne možeš ubediti da nije sve tako crno i da život može krenuti i drugim, svetlijim, tokom, dotle ekstremnim optimistima ne možeš dokazati da je rizik preuzimanja neke akcije preveliki i da može puno da ih košta, kao što ih najčešće i košta. 

  detaljnije »
 • Aca Stankov

  Državo, tako se ne ide u Evropu

  Ako ćemo da budemo tako neažurni i nemarni i/ili da mehanizme države koristimo u političke svrhe i to za „osvajanje“ opštine sa oko 6.000 glasača, onda je možda bolje da dignemo ruke od Evrope. Britanci su imali „Brexit“, skraćeno od „Britain exit EU“, a mi da odmah proglasimo „Serbquits“, skraćeno od „Serbia quits EU“. Tako je, da proglasimo, jer šta će nam glasanje kad je, kao što vidimo, ionako besmisleno. Da odustanemo, brate, i ne lažemo ni sebe, ni njih.

  Komentari (2) detaljnije »
 • Milos-Boskovic

  Ko to tamo plaća (i štedi)?

  Plan je da kad god sakupim 10.000 dinara od prevoza, tim novcem pomognem sve one kojima, u nedostatku normalne države, mi moramo da obezbedimo pomoć doniranjem i slanjem SMS poruka. Na našem neuređenom tržištu nekretnina svaki stan u kojem se ne stanuje najčešće biva izdat i to u cilju ostvarivanja zarade, zar ne? Pa zašto onda isti princip ne bismo primenili i na neki drugi resurs kojim raspolažemo, recimo na sopstveni auto i slobodna mesta u njemu Prva sednica Narodne skupštine Republike Srbije, ona o kojoj sam  već izveštavao , nakon tri pokušaja, u tri dana zasedanja, konačno je bila gotova. Posle maratonskog zasedanja nameće se jedno logično pitanje: koliko građane Srbije zaista košta rad Skupštine? Naišao sam na neke podatke koji ukazuju da se radi o prosečnom iznosu od otprilike 3,2 miliona dinara (skoro 26.000 evra), isključujući plate službenika Skupštine i narodnih poslanika.

  Komentari (11) detaljnije »
 • Petko-Nisavac

  L'ganje do moganje

  Dokle će bre da me l'žu a ja da ćutim? Ajd što me l'gaše tatko i majka, dok beo dite, toj razbiram. Toj je bilo za moje dobro. A i dite, k'ko dite, za č's ga zalažeš s's niko čibuče ali igračku. 

  detaljnije »

Naši autori