Komentar

Komentar RSS link
Dragan-Dobrasinovic

Srbija pod maskama

Na dugom putu borbe za suzbijanje protivprirodnog i anticivilizacijskog nasleđa, nikako ne bi valjalo zaboraviti da ideološki, politički i poslovni monopoli rastu samo na drvetu neslobode, koje se, kako nas je Mihiz učio, mora lomiti, lomiti i na kraju polomiti.

detaljnije »
Nebojsa_Ozimic_kolumne_jpg.jpg

Tajna pobedništva

Mogu vam reći, danas je bilo lepo biti Nišlija (što se u poslednje vreme retko događa) i u moru svakodnevnih poraza osetiti se pobednikom. Za promenu, reklo bi se. Da razbijemo baksuz loših iskustava o kojima je pisao Duško Radović.

Komentari (1) detaljnije »
pescanik

Pijaca tajni

Naša partijska braća skinu partijske značke i preko noći postanu uspešni biznismeni koji u medijima vide ne samo šansu za sticanje ogromnog profita, nego i priliku da prave kvalitetan informativni program, oslobođen cenzure i političkog uticaja. 

detaljnije »
Zoran-Miladinovic

Pljačka po viđenju

Posebno zabrinjava pojava da državni organi, umesto da sprečavaju pojave monopola i kartela, aktivno učestvuju u njihovom organizovanju i omogućavanju što većeg profita raznih pojedinaca i grupa, naravno, na štetu građana Srbije. 

Komentari (2) detaljnije »
 • pescanik

  Natašin dan

  Ima li još nešto što ovu našu lepu, a napaćenu Srbiju može da pogodi? Zapevao je juče u Majdanpeku ministar vojni Gašić, obilazeći vojnike koji pomažu građanima koji su danima bez struje, bez vode, grejanja, hrane i lekara.

  Komentari (1) detaljnije »
 • Sinisa-Dedeic

  Nepismeni

  Dok god sa programa budu nestajale emisije autora koji ne dozvoljavaju da im drugi biraju sagovornike, gasile se novine za čije čitanje je (ipak) neophodno znati sva slova, a poslušnost bila uslov za preživljavanje, demokratija će biti samo floskula, paravan za njene uzurpatore.

  Komentari (1) detaljnije »
 • pescanik

  Prst koji kruži

  Već mesecima cela zemlja živi u ritmu Vučićevih histeričnih ispada povodom raznih stvari, skoro je svejedno kojih, poplava fudbala, plagiranih doktorata, košarke, drona, a evo, juče je doživeo omanji nervni slom zbog rezolucije Evropskog parlamenta povodom Šešeljevog povratka iz Haga.

  Komentari (1) detaljnije »
 • Ilir Gaši

  Prijatno jesenje popodne u poseti lokalnom mediju

  Tada se setim kako se zove organizacija iz koje dolazim, i shvatim da za neke ljude, i za neke medije, povlačenje jednostavno nije opcija. I da smo mi - a pod "mi" mislim i na Vas, draga čitateljko i dragi čitaoče - tu da ih podržimo.

  Komentari (3) detaljnije »
 • Petko-Nisavac

  Niška šeftelija

  Mlogo ubavo zboru tija političari, onakoj s`s dignute ruke na kud nebo, ič ne trepkaju, ne zamuckuju, s`lte malko ukrstu sas oči k`ko Čapa k`d ide ponapolje. Od takvija ljudi, od takvija domaćini ovaj katil, Sveti Petar nijednog nepušti u raj, nijed`n nedobi krilca pa s`g s nas da litka po ovuj ubavivinju i lepotinju.

  Komentari (2) detaljnije »
 • Nebojsa_Ozimic_kolumne_jpg.jpg

  Potezanje noža i ostale normalne stvari

  Činjenica da živim u gradu u kome se poteže nož iz zezanja ne čini me srećnim. To znači da skoro svako koga uveče vidim u gradu potencijalno nosi nož i sigurno će ga upotrebiti, samo je pitanje vremena. 

  Komentari (4) detaljnije »

Naši autori