Komentar

Komentar RSS link
Ljuba-Kostic

Antičko propadanje Niša

Ovo jeste samo kraći lični osvrt na stanje antičkih spomenika kulture u Nišu, ali bi trebalo da posluži i kao motiv i opomena svima nama da nešto hitno preduzmemo, kako bi sprečili kako njihovo očigledno propadanje tako i grada u kome živimo. 

Komentari (10) foto detaljnije »
petko_jpg.jpg

Niške bajke - samo za 18+

- Baba, baba, hoćeš li da mi kupiš poklon za Novu godinu od onih para što mi čuvaš? - Nema poklona ni Deda-Mraza ove godine, sine! Kriza je, moramo da štedimo. Čuo si šta je rekao deda.

Komentari (3) detaljnije »
koe-ima-po-grad

Klizanje po Leskovac

Kako za veštačko klizalište treba pare i treba da znaš da klizaš, lokalna samouprava u saradnju sa majku prirodu je ovija dani 'tela da omogući na svi da osetiv zimske čarolije, pa je na teritoriju grada omogućila prirodna klizališta kako bi građani mogli da ostavljav zubi po ulicu.

Komentari (10) detaljnije »
Petko-Nisavac

Duvanski raj i Buridanovo mogare

A jed'n d'n, ako Bog da, pa otvorimo kupleraji po čaršiju, će bidne rabota i za onija što su menjali partije k'ko gaće, pa se s'g zatekli u ovuj partiju što je na vlas'.

Komentari (1) detaljnije »
 • Jovan-Jovanovic

  Još jedna srpska zabluda

  Ako je po Ustavu "Republika Srbija svetovna država" u kojoj su "Crkve i verske zajednice odvojene od države", a Država Srbija je prihvatila računanje vremena po Gregorijanskom kalendaru, onda Država Srbija ne može da bude organizator proslave Nove godine po crkvenom kalendaru.

  Komentari (4) detaljnije »
 • Darko-Stojkovic

  13.000

  Komentari (10) detaljnije »
 • Zlatko Minić

  Sa koliko da te počastim?

  Ne sazna se da je novac koji je bio namenjen za nešto drugo, u konkretnom slučaju za robne rezerve i energetsku efikasnost, potrošen na dnevne troškove ili da su socijalni sistem, kakvim bi mogla da se podiči Švedska, kao što je bio slučaj u Jagodini, finansirali svi građani Srbije.

  detaljnije »
 • Mladen

  Javni interes se mora naći u medijima

  Bez kritičke svesti ne možemo da budemo u stanju da prepoznamo uzrok nasilja i da se stvarno borimo protiv njega, ne možemo da budemo u stanju da prepoznamo kvalitet u životu, nismo u stanju da razlikujemo umetnost od kiča, ne možemo da preuzmemo i mi sami odgovornost.

  Komentari (2) detaljnije »
 • pescanik

  Kvadratura budžeta

  Počela je izborna tišina u Lučanima i Mionici i ne znam da li sme nešto uopšte da se priča što nema veze sa Deda mrazom, irvasima i saonicama, jer se u ove izbore uključila teška artiljerija - počev od premijera, ministara, pa sve do Ane Bekute i Ace Lukasa. 

  Komentari (2) detaljnije »
 • pescanik

  Corax

  Ova tri istorijska dana bila sam van zemlje, i ne mogu da prežalim što sam propustila da uživo čujem mudre misli iz Kremanskog proročanstva predsednika Srbije Tomislava Nikolića Tarabića, upućene premijeru daleke, ali prijateljske Kine.

  detaljnije »

Naši autori