Komentar

Komentar RSS link
Ljuba-Kostic

O prođošima, dođošima i nečemu bitnijem

Mi, južnjaci zapravo imamo dvostruki srpski kompleks. I prema zapadu "tamo" i prema severu "gore". A nema potrebe ni za jednim od ta dva. 

detaljnije »
Vladislav-Petkovic-DIS

Narodnjaci

Narodnjaci su preuzeli stvar. Znaju sistem i stvaraju dar-mar. Rasturaju po pitanju tiraža. Sve veća je blamaža biti neko od nas.

detaljnije »
pescanik

Samoorganizovani pojedinci

Ove nedelje modrice su bile najveće u Inđiji. Do skoro je Inđija bila sinonim za jednu od najuspešnijih opština u Srbiji a od ove je simbol budućeg načina vođenja politike drugim sredstvima. 

detaljnije »
Nebojsa_Ozimic_kolumne_jpg.jpg

Privatizacija medija - državni projekat

Sanjao sam ovih dana svašta, ali mi je jedan upozoravajući san ostao u sećanju da mi se koža naježila. Moram da ga ispričam inače nemam kud. Dakle:

Komentari (5) detaljnije »
 • Nikola Savić

  Pakovanje laži

  Upotrebom ovog recepta svi ciljevi su dostižni. Moguće je proturiti svaku laž i dokazati svaku matematičku operaciju. Laž se najbolje pakuje u istinu kojoj je istekao rok trajanja. 

  Komentari (3) detaljnije »
 • Petko-Nisavac

  Na more idenje

  Komentari (1) detaljnije »
 • pescanik

  Chilling effect

  Koje god pitanje da se postavi predsedniku vlade ili njegovim ministrima oni kažu, i to u najblažoj varijanti, "to nije važno, mi se sada bavimo ekonomijom, strukturnim reformama, infrastrukturnim objektima. Ukratko rečeno, životom za sve građane, pa i za one koji nas zlonamerno ometaju u tim velikim rabotama".

  Komentari (5) detaljnije »
 • koe-ima-po-grad

  Nikad ga ne kapnula...

  U ovakvi dani, kad za nigde neje, jedva čekam da me tatko isprati za nešto do grad. Od uj'tru kad se probudim sam k'o na trnci dok čekam kad će mu nešto padne na pamet, što je mog'o milijon put da završi kad je bilo sunce i dvatrijes stepeni. Takoj i s'd.

  detaljnije »
 • pescanik

  Crna kutija

  Od kako se srušio nemački avion u Alpima, iz sata u sat saznajemo nove detalje. I o kakvoj je letelici reč, i koliko crnih kutija ima, i koliko je ponirao dok nije udario u planinu, i da li je letačko osoblje prolazilo psihološke testove, koliko je komisija formirano. Smenjivali su se razni stručnjaci objašnjavajući svaki novi podatak.

  Komentari (1) detaljnije »
 • Ljuba-Kostic

  Kasaba vavek

  Ono jes, sve si e ovo vazd`n bilo kod nas... I stanica za ljudi i stoku pored tvrđavski pijac, i vreva i đubre, i kučiki i sirotinja... Al` ovakvi stranci nesu bili. Ovi bre nekako mlogo zbunjeni. 

  Komentari (3) foto detaljnije »

Naši autori