Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:33, 13. 2. 2024.

| Društvo

Aleksandra Božanić predložena za v. d. direktorke niškog "Parking servisa"

Autor:Jelena Canić MilanovićIzvor:Južne vesti
bozanic
Božanić je odbornica SNS; foto: GP018

Dosadašnja izvršna direktorka niškog JKP Parking servis, odbornica niškog parlamenta i funkcionerka SNS-a Aleksandra Božanić biće buduća v. d. direktorka ovog preduzeća, ukoliko predlog o njenom imenovanju izglasaju odbornici Skupštine na sutrašnjem zasedanju. Kako se navodi, razlog za njeno imenovanje je to što je dosadašnjem direktoru Dejanu Dimitrijeviću istekao mandat.

Kao tačka za proširenje dnevnog reda pred sutrašnju sednicu Skupštine Grada Niša našla se i ona o imenovanju Aleksandre Božanić za vršioca dužnosti Javnog komunalnog preduzeća Parking servis.

U dokumentima stoji da će ona na toj funkciji biti najduže godinu dana od dana imenovanja.

Imajući u vidu da je dosadašnjem vršiocu dužnosti direktora Dejanu Dimitrijeviću istekao mandat, u cilju obezbeđivanja uslova za nesmetano funkcionisanje javnog komunalnog preduzeća, neophodno je imenovati novog vršioca dužnosti direktora preduzeća - piše u dokumentima.

Inače, Dimitrijević je za generalnog direktora izabran još 2017. godine, a nakon toga je od 2021. godine u statusu vršioca dužnosti direktora ovog preduzeća. Iako je tada u odluci Skupštine bilo da će biti v.d. direktora najviše godinu dana, to je potrajalo do sada kada se predlaže novi v.d. direktor.

U biografiji Aleksandre Božanić se navodi da je diplomirala 2013. godine na Ekonomskom fakultetu u Nišu, a da je na niškom Mašinskom fakultetu 2014. godine stekla zvanje master inženjera menadžmenta. Piše i da je radila od 2016. do 2018. godine u Nacionalnoj službi za zapošljavanje, a od 2018. godine zaposlena je u Parking servisu, gde je radila u službi interne kontrole, zatim na mestu savetnika direktora, dok je 2020. godine došla na poziciju izvršnog direktora.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • milutin

    10:19 // 14. 2. 2024.

    Eto vidite kako se isplati odanost partiji i veličanje svemogućegAleksandra Velikog.
    Ko vam je kriv što se ne učlanite u sektu.

  • SandroS

    08:41 // 14. 2. 2024.

    Grad mora da ispliva iz ovog blata, a sav kriminal da se ispita i osudi. Podrška za ekipu koja može to da iznese. Đ.Stanković i V.Jovanović predvodiće vlast u Nišu, a uz njih i njihov prvi tim saradnika: M.Rajković Regan, B.Stefanović, V.Nikitović, S.D.Petrović, M.Jevtić, M.Milošević, M.Dokman, M.Nešić, S.Salijević. Da podržimo svi ovu ekipu!

  • Mihajlo

    23:53 // 13. 2. 2024.

    ova ima do sad NULA dana radnog staža

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: