Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:50, 19. 4. 2021.

| Društvo

Dezinfekcija ambulante "Branko Bjegović" od sutra, potom odluka da li ostaje u kovid sistemu

Autor:Milica Milojević KostićIzvor:Južne vesti
branko bjegovic ambulanta
Ova ambulanta je otvorena sredinom marta kao treća kovid ambulanta u Nišu; foto: Dom zdravlja Niš

Dezinfekcija prostorija Zdravstvene stanice „Branko Bjegović“ u Nišu počinje sutra, a nakon toga će na osnovu broja novozaraženih biti odlučeno da li ova ambulanta ostaje u kovid sistemu ili nastavlja sa redovnim radom, kažu iz Doma zdravlja.

Pacijentima sa simptomima virusa korona od sutra će biti dostupne ambulante u Čairu i Duvaništu, dok će prostorije zdravstvene stanice u naselju Branko Bjegović biti dezinfikovane.

Nakon dezinfekcije, na osnovu preseka i broja zaraženih pacijenata odlučićemo da li zdravstvena stanica u naselju Branko Bjegović nastavlja da radi kao kovid ambulanta, kažu iz Doma zdravlja.

Treća kovid ambulanta otvorena je sredinom marta, kada je broj onih koji su se lekarima javljali sa simptomima korone prešao 2.000, dok je poslednjih dana taj broj pao na oko 1.000.

U Domu zdravlja i dalje traje vakcinacija pacijenata bez zakazanog termina. Danas i sutra su im na raspolaganju su Fajzer i Astra-Zeneka, dok rusku i kinesku očekuju narednih dana. Za građane koji treba da dobiju revakcinu obezbeđene su sve vakcine, kažu u Domu zdravlja.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: