Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:31, 7. 7. 2021.

| Društvo

Funkcioner SNS-a Darko Glišić proglašen za počasnog građanina Bele Palanke

Autor:Ljubomir FilipovIzvor:Južne vesti
glišić
Počasni građanin; foto: Opština Bela Palanka

Zbog, kako je obrazloženo, velikog doprinosa u pružanju pomoći tokom januarskih poplava na teritoriji Bele Palanke, kao i za izuzetna humana dela i za veliki doprinos u izgradnji kvalitetnijeg života građana, ova opština na jugu zemlje dodelila je zvanje Počasnog građanina predsedniku Opštine Ub i predsedniku Izvršnog odbora SNS-a Darku Glišiću.

Povodom 5. jula, Dana opštine Bele Palanka, održana je svečana akademija na kojoj su dodeljena opštinska priznanja, a pored Glišića, dodeljene su i zahvalnice predstavnicima drugih opština, gradova i institucija.

Predsednik Opštine Goran Miljković rekao je da je ponosan na dosadašnja postignuća i sve što je urađeno na planu razvoja Bele Palanke i da on nije stao jer, kako je rekao, lokalna samouprava ima veliku podršku predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

U teškim vremenima za naše građane prva je ruku pomoći pružila bratska opština Ub i njen predsednik Darko Glišić. I zato ja lično i u ime svih građana izražavam duboku zahvalnost predsedniku Glišiću i svim građanima Uba - istakao je Miljković.

akademija bela palanka Obeležen Dan Opštine; foto: Opština Bela Palanka Opština je dodelila zahvalnice za doprinos u pružanju pomoći tokom poplava opštinama Trgovište, Mali Zvornik i Slovenska Bistrica, zatim Gradu Nišu i Gradu Pirotu.

Veoma sam ponosan i počastvovan što sam dobio javno priznanje Počasni građanin Bele Palanke. Zahvalan sam svima koji su me predložili i izražavam veliku zahvalnost građanima Bele Palanke. Uvek smo tu da pružimo bilo kakvu vrstu pomoći i otvoreni smo za saradnju sa našom bratskom opštinom Belom Palankom koja iz godine u godinu sve više napreduje na korist svojih građana - istakao je Glišić.

Zahvalnica je dodeljena i programu Swiss Pro za doprinos u ostvarivanju projekata u oblastima dobrog upravljanja, socijalne uključenosti i rodne ravnopravnosti, kao i Domu zdravlja Bela Palanka za doprinos u pružanju zdravstvene pomoći stanovništvu tokom epidemije izazvane korona virusom.

Na svečanosti su dodeljene i nagrade đacima generacija i studentima sa prosečnom ocenom 10.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • sava

    19:47 // 11. 7. 2021.

    Tragi komedija horor.

  • Smuk

    07:44 // 8. 7. 2021.

    Sa' će nastupi "Zlatno dno" za Belopalančani ... čim dodju izbori ! Em, kafa, em zejtin , em brašno, em porast proizvodnje na flajeri i banicu ! A , možda će im organizuju i glasanje za 72% !

  • sale

    16:49 // 7. 7. 2021.

    Ha,ha,ha....

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: