Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:22, 28. 1. 2022.

| Društvo

Još se čeka na otvaranje podzemne garaže "Ambasadora" čija je obnova najavljena pre više od godinu dana

Autor:T. TodorovićIzvor:Južne vesti
garaža tt
Garaža još nije spremna za vozače; foto: T. T.

Pre više od godinu dana najavljena je rekonstrukcija podzemne garaže ispod Tržnog centra “Ambasador” u Nišu, a iako su iz Grada letos rekli da su radovi u toku i da će biti otvorena čim dobiju sve potrebne dozvole, vozači i dalje ne mogu da je koriste. Radovi još traju, što pokazuje i poziv medijima da će ih nadležni danas obići, ali je događaj sat vremena pre početka odložen, pa tako nije bilo prilike da odgovore kada će rekonstrukcija biti završena.

Adaptacija podzemne garaže ispod Poslovnog centra "Ambasador" najavljena je još novembra 2020. godine, a tome su prethodili problemi sa spornim vlasništvom, nakon čega je garaža iz drugog puta uspešno data na korišćenje preduzeću Parking servis.

Iz Grada je avgusta prošle godine redakciji Južnih vesti samo rečeno da su radovi u toku i da se očekuje otvaranje čim se dobiju sve potrebne dozvole, ne precizirajući tačan datum. podzemna garaža tt Radovi još traju; foto: T. T.

Niški mediji pozvani su danas da isprate obilazak kojem je trebalo da prisustvuju gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski i v.d. direktora JKP Parking servis Dejan Dimitrijević. Ipak dograđaj je sat vremena pre početaka odložen, a nije poznato kada će ponovo biti zakazan.

Ono što je moguće videti na terenu, to je da su zidovi na samom ulazu u garažu sanirani, kao i da radovi još traju, jer su skele, materijal i alat još tu.

Kako iz Parking servisa nikada nisu odgovorili na pitanja novinara kada će radovi biti privedeni kraju i šta ih koči, građani će još neko vreme ostati uskraćeni za odgovore.

Podsetimo, podzemna garaža se proteže na površini od 1.581 kvadratnog metra i poseduje 50 parking mesta, a njenom adaptacijom i time da će biti data građanima na korišćenje posle gotovo 30 godina pohvalili su se i na sajtu Grada Niša.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Tugomir

    08:10 // 29. 1. 2022.

    A to je podzemna garaža gde su "morali" da poseku drveće pošto je neko pametan pravio nacrt za ulaz izlaz ili je neka druga u pitanju?

  • Parking servisNajvece plate

    05:17 // 29. 1. 2022.

    Koga briga sto gradjani nemaju gde da se parkiraju sto moraju da idu da parkiraju po 1km da bi došli do željenog cilja važno da je direktor parking servisa još uvek direktor i da su u parking servisu sa najvećim platama a gradjani oni su tu da pune budžet da im plate budu iznad 100.000 dinara odgovornost nikakva procenti javnih nabavki VELIKI ma sve za njihovu DECU TREĆEG APRILA

  • Markoni

    22:39 // 28. 1. 2022.

    Ovo je ogroman projekat za nase veste strucnjake iz Nisa..
    Ceka se predsednik da dodje i da nas ubedi da je ovo najbolja i najsigurnija garaza u svetu i sire..
    I da je to zahvaljujuci njemu jer bez njega neki ne znaju ni da postoje..

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: