Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:02, 21. 10. 2020.

| Društvo

Kačar demantuje navode da je podneo ostavku

Autor:G. B. i M. J.Izvor:Južne vesti
branislav kačar
Iz kabineta gradonačelnice i Službe za poslove Gradskog veća nije bilo ni potvrde ni negiranja ostavke; foto: Vanja Keser

Da je jedini iz prošlog saziva preostali član Gradskog veća Branislav Kačar podneo ostavku svega dva meseca nakon "obnavljanja" funkcije, informacija je koja se sinoć proširila sportskim krugovima, onda odjeknula dalje, a kako Kačar danas kaže i njega su drugi obavestili o tome. Na poruke da li je podneo ostavku juče nije odgovarao, a sednica Veća koja je trebalo da se održi jutros kasno sinoć je otkazana.

Mnogo poruka i mejlova stiglo je Južnim vestima o navodnom Kačarevom podnošenju ostavke, a sumnje je dodatno raspirilo odlaganje Gradskog veća. Ono je bilo zakazano za jutro 21. oktobra, ali je veče pre toga odloženo, simultano sa prvim informacijama o ostavci.

Izvori iz gradske kuće i Kačarove Srpske napredne stranke tvrdili su da on "nema podršku u aktuelnoj garnituri gradske vlasti i da sa njim ne sarađuju", pa je najavio da će se sa funkcije povući.

Novinari su od sinoć pokušavali da dobiju bilo kakve informacije, ali odgovora nije bilo. Portparolka gradonačelnice Dragane Sotirovski uputila je na Službu za poslove Gradskog veća, ali se ni tamo nisu javili. Zašto je sednica Veća otkazana takođe nije saopšteno.

Kačar je danas odgovorio novinarima i tvrdi da ga od juče sa istim pitanjem ne zovu samo mediji, već i kolege iz gradskih službi, politike i stranke.

Nisam dao ostavku. Svi me zovu, čak i iz skupštinskih poslova i kažu ništa nisu dobili, a čuli su da sam dao ostavku. Ne znam odakle ta priča, jedino što mogu sad da kažem jeste da trenutno radimo tri mobilijara u gradu - rekao je Kačar.

Inače, Kačar je jedini većnik iz starog saziva koji se nalazi i u novom. U oba mandata resorno je zadužen za omladinu i sport. U političkom životu grada aktuelan je upravo od kada je stupio na tu funkciju, a u SNS prepoznat kao blizak saradnik bivšeg gradonačelnika Darka Bulatovića.

Pre nešto manje od tri godine uhapšen je zbog sumnje na krivično delo "trgovina uticajem", a pravosnažno oslobođen prošle godine.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Penzioner vojni

    16:05 // 23. 10. 2020.

    Buli i Sekula odbraniće Kačara.

    • Dzamutka

      22:59 // 23. 10. 2020.

      Ne sramoti vojsku, lebom te je ranila !

  • gaga

    01:19 // 23. 10. 2020.

    Da smo normalno drustvo i postuju se zakoni,mi Kacara ne bismo ni imali da odlucuje o necemu.

  • Miroslav

    14:13 // 22. 10. 2020.

    Ja kao sportski radnik nisam nikad bio zadovoljniji, plate na vreme..svi to znaju po klubovima..
    Ako ode..crno nam se pise..
    Daj boze da gresim
    Al zivi bili pa videli

    • Ouzo

      23:27 // 22. 10. 2020.

      Jadan si ti sns sportski radnik ,jadan je i sport u Nisu !
      Za nas je bitno da se medjusobno svadjate,da se iznutra izjedate !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: