Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:45, 15. 1. 2023.

| Društvo

Koalicija “Niš moj grad” poziva građane da odaju pomen povodom godišnjice ubistva Olivera Ivanovića

Autor:Lj. M.Izvor:Južne vesti
Koalicija "Niš, moj grad"
Poziv građanima da se okupe povodom petogodišnjice od ubistva Ivanovića; foto: Koalicija "Niš, moj grad"

Povodom pet godina od ubistva Olivera Ivanovića koje se dogodilo ispred njegove kancelarije u Kosovskoj Mitrovici, članovi Koalicije “Niš, moj grad” i odbornik Miodrag Stanković pozivaju građane Niša da se u ponedeljak 16. januara okupe u Sabornoj crkvi od 18 sati kako bi zapalili sveće i odali mu pomen. Pozivaju i građane širom juga Srbije da ukažu poštovanje Ivanoviću i upale sveće u svojim obližnjim hramovima.

U ponedeljak 16. januara, navršiće se tačno pet godina od ubistva Olivera Ivanovića, a Srbija je i dalje bez odgovora na pitanje ko je ubio Olivera Ivanovića?

U jednoj civilizovanoj državi koja bi trebalo da bude pravna, jer ako nije pravna onda nije ni država, pet godina nema istine ko je ubio Olivera Ivanovića. Pucanj u Olivera Ivanovića je bio pucanj u sve nas- rekao je Miodrag Stanković, koji je u ime Koalicije pozvao građane da se okupe u hramovima.

Dodaje da je pucanj u Ivanovića “pucanj u sve nas” i da je ubijen čovek koji je mislio svojom glavom i borio se za mir i zajednički život Srba i Albanaca na Kosovu i Metohiji, te da će se građani okupljati sve dok nalogodavci i počinioci ubistva ne budu otkriveni.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Filozof

    18:27 // 15. 1. 2023.

    Kanda ovog meseca bejase i pet godina od ubistva Vladimira Cvijana ...

  • Jakov

    12:48 // 15. 1. 2023.

    Kako se ne zna pa za dve najviše tri godine.

  • Dragan Petrovic

    12:47 // 15. 1. 2023.

    Ubice ce sigurno biti pronadjene,kao i oni koji su srusili sava malu,onog dana kad po nasim putevima pocne da juri srpski Mercedes,batem je tako Prvorodjeni i vrhovni komandant obecao.Pitam se da li ce vesela udovica da se seti tog dana,ili je prezauzeta novim stajlingom.Uz pozdrav gospodi Veselinovicu i Radojicicu koji zdusno brane srpski narod na Kosovu vecna slava Oliveru Ivanovicu...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: