Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:08, 13. 4. 2022.

| Društvo

Kod zgrada na Bulevaru Nemanjića radnici "Parking servisa" razmontirali koševe, stanari pitaju zašto

Autor:T. TodorovićIzvor:Južne vesti
1649857331324
Koševi su razmontirani; foto: T. T.

Radnici JKP “Parking servis” jutros su iznenadili stanare zgrada u Ulici Pariske komune, kada su ih zatekli kako demontiraju njihove koševe koji tu stoje, kažu, više od 20 godina. Kako nema zvaničnog obaveštenja šta će biti sa terenom, stanari nagađaju da bi tu mogao da bude novi parking ili će zadržati teren, uz novu sportsku namenu.

"To je naše “terenče”, tu smo odrasli, tu se skupljamo svi od 5 do 75 godina i branićemo ga kako znamo i umemo." - objašnjava Nišlija koga je postupanje radnika “Parking servisa” uznemirilo.

O samom uklanjanju tvrde da nisu znali ništa, a od radnika “Parking servisa” nisu uspeli da dobiju ni adekvatne informacije o tome zašto uklanjaju koševe. 1649857331651 Koševi su postavljeni van terena; foto: T. T.Na upozorenje da su pozvali policiju, stanari kažu da su radnici otišli, a koševi ostali oboreni.

Došli su bez najave, tražili smo nalog koji nisu hteli da nam pokažu. Samo su rekli da će teren biti repariran, u šta ne verujemo, jer su koševi postavljeni van betonskog terena i ni na koji način im ne bi ometali radove - kaže jedan stanar.

On dodaje i da su radnici nekoliko dana pre toga dolazili i “premeravali” teren, zbog čega sumnjaju da će na tom mestu iscrtati parking mesta zbog višespratnice koja se gradi u blizini. 1649857330933 Sanari kažu da će braniti svoj teren; foto: T. T.

Druga Nišlijka kaže da je do nje došla informacija da na tom mestu neće biti parkinga, već da će se od ponedeljka postavljati stolove za stoni tenis, a o čemu je zaista reč iz Parking servisa nema odgovora.

Niko ništa da kaže zvanično, svi različito pričaju. Mi naš teren ne damo, koševe smo sami pravili, bunićemo se ako tu nešto budu gradili ili ako naprave parking, jedino dolazi u obzir da se renovira i u tom slučaju ćemo svi da pomognemo i učestvujemo - poručio je stanar.

Odgovore na pitanja šta će biti sa terenom i po čijem nalogu se uklanjaju koševi nije dobila ni redakcija Južnih vesti, jer iz “Parking servisa” ni ovog puta nisu odgovorili.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Stonoteniserka

    18:24 // 14. 4. 2022.

    Ma kakav stoni tenis! Il ce da nikne parking,al "za pare", il nova zgrada! Ima da je "udenu" na metar od prozora!

    • Radost

      16:03 // 16. 4. 2022.

      Moze i garaža na sprat taman da vide svi sta jedem!
      Bruka!

  • Biciklista

    14:38 // 14. 4. 2022.

    Desetinu lepih stilskih bandera oko zgrade završile na elitnom naselju prefarbane pre 8 godina. A mi dobili JEDNU seosku banderu.

  • Saki

    10:02 // 14. 4. 2022.

    Jedini komentar i na ovo i na sve ostalo je: tražili (glasali, birali (ili niste izašli)) ste - gledajte (trpite). I, to je to. Što bi rekao (sada pokojni) Bogoljub Mitić "Đoša" - tačka je turena.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: