Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:26, 13. 3. 2021.

| Društvo

Kroz Dimitrija Tucovića se zbog radova mesecima vozi jednom trakom, o kraju radova od nadležnih ni reč

Autor:N. M.Izvor:Južne vesti
Dimitrija tucovića rekonstrukcija ulice foto Nikola Mitic
Mesecima vožnja samo jednom trakom, svedoče građani; foto: N.M.

Više od 2 meseca Ulicom Dimitrija Tucovića vozi se jednom trakom, u koju se vozači preusmeravaju zbog izgradnje kanalizacije koja prolazi kroz drugu stranu te ulice. I traka kojom se sada vozi u oba smera je u nekim delovima raskopana, zbog čega automobili prolaze sporije i stvaraju se gužve. Kada će radovi biti završeni i uspostavljen uobičajen red vožnje Nišlije pitaju kroz aplikaciju Prijavi problem, a iz Direkcije za izgradnju Niša i Kabineta gradonačelnice nedeljama ne odgovaraju.

Na izgradnji kanalizacione mreže u Ulici Dimitrija Tucovića, od kružnog toka kod fabrike Leoni do kružnog toka kod Metroa, radilo se mesec dana u oktobru prošle godine. U tom periodu je, prema navodima iz Direkcije za izgradnju grada, saobraćaj išao jednom trakom, a jednom trakom u delu te ulice vozi se i danas. Dimitrija tucovića rekonstrukcija ulice foto Nikola Mitic Ni traka u kojoj se preusmeravaju vozila nije u najboljem stanju; foto: N.M.

Saobraćaj ide samo jednom trakom, druga i dalje raskopana. Trotoar takođe. Radovi su završeni još pre Nove godine, radnici otišli i sve ostavili - navode građani.

Dok jednom trakom u Dimitrija Tucovića nije moguće da se prolazi, druga traka, u koju se vozači preusmeravaju, na više mesta je raskopana. Asfalt te trake je na nekoliko mesta poprečno sečen i popunjen rizlom, zbog čega su po ulici komadići kamenja i rizle.

Dimitrija tucovića rekonstrukcija ulice foto Nikola Mitic U drugoj traci gradi se kanalizacija; foto: N.M.Ta deonica je prometna jer tuda prolaze radnici obližnjih fabrika, a građani stalno ukazuju da se zbog stanja na putu vozi sporije i stvaraju gužve.

Kada će biti završeni radovi i kada će biti uspostavljen saobraćaj u obe trake u Ulici Dimitrija Tucovića, pitanja su na koja iz Direkcije za izgradnju grada nisu odgovorili, iako su iz tog javnog preduzeća u jednom od razgovora obećali odgovore građanima.

Odgovora nema ni iz Kabineta gradonačelnice Dragane Sotirovski.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Maja Biculović

    15:06 // 5. 4. 2021.

    Radovi ni dalje nisu završeni.

  • Slavko Andric

    10:25 // 20. 3. 2021.

    Kakva vlast takve i ulice.

  • nikola

    19:06 // 14. 3. 2021.

    Najgore puteve ima Nis...radim ko vozac i po ceo dan krstarim gradom...uzas od puteva....A u Trupale vec 7-8 god niko ne popravlja,krateri po 2m.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: