Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:57, 28. 11. 2023.

| Društvo

Miljković pred izbore najavljuje i izgradnju auto-kampa u Beloj Palanci

Autor:Ljubomir FilipovIzvor:Južne vesti
auto-kamp
Projekat auto-kampa; foto: Opština Bela Palanka

Tereni za tenis, košarku, mali fudbal i mini golf, kao i bazen, već su deo Ekološko-rekreativnog centra "Banjica" u Beloj Palanci, a u narednoj fazi u tom delu izgradiće se i auto-kamp, rekao je predsednik Privremenog organa Opštine Bela Palanka Goran Miljković.

Miljković je već obećao tribinu kapaciteta 500 mesta na Gradskom stadionu u okviru koje će se nalaziti i muzej posvećen Rajku Mitiću, a tu u komšiluku sada najavljuje i parking za auto-kampere.

Kaže da je na tom prostoru nekada bila ledina, a da je danas to prostor namenjen za sport i rekreaciju koji je ponos svih Belopalančana.

Mnogo truda, energije, ali i novčanih sredstava uložili smo da ovaj prostor izgleda ovako i da predstavlja pravo mesto za odmor, sport, ali i uživanje. Realizujući nekoliko faza izgradnje i uređenja uspeli smo da pored nekoliko terena i bazena, izgradimo i teren za mini golf, košarkaški teren, dečje mobilijare, teren za male sportove, a u okviru naredne faze izgradnje biće izgrađen auto-kamp, odnosno parking za auto-kampere - rekao je Miljković.

Kaže da je Opština Bela Palanka konkurisala sa tim projektom u okviru prekogranične saradnje, a da pozitivne rezultate očekuje krajem ove ili početkom naredne godine.

Biće ovo prilika da onima koji dođu u Belu Palanku koristeći usluge auto-kampa, ponudimo i druge sadržaje koje naše mesto ima u svojoj turističkoj ponudi što će istovremeno značiti i dodatni prihod za lokalnu ekonomiju - istakao je Miljković.

Vrednost tog projekta je oko 30 miliona dinara.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Slični tekstovi
Komentari
Poslednji komentari
  • Bata Kole

    13:59 // 29. 11. 2023.

    Jel to onaj što beše "žuti" predsednik opštine svojevremeno,a sad verovatno i on kritikuje i pljuje po "bivšoj" vlasti???? Nažalost,nije jedini!!!

  • Старо куче

    09:35 // 29. 11. 2023.

    Хлеба и игара.
    Без хлеба.

  • Lilu

    06:25 // 29. 11. 2023.

    Kad smo tu neki heliordrom?
    Kosmodrom za leteće automobile?
    Parking za papke i svinjske nožice,ništa?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: