Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:52, 13. 7. 2023.

| Društvo

Nišlije se žale na fasade Vatrogasnog doma i osnovne škole

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
OŠ Vožd Karađorđe
Nišlije upozoravaju na izgled osnovne škole koja se nalazi u centru grada; foto: Čitalac

Izgled pojedinih niških škola i javnih ustanova za građane koji su kontaktirali redakciju Južnih vesti predstavlja problem bezbednosti, ali i estetike. Nišlije naročito upozoravaju na izgled zgrada Vatrogasnog doma i Osnovne škole “Vožd Karađorđe”.

Nišlija upozorava da je fasada zgrade škole u izuzetno lošem stanju i da potencijalno može predstavljati opasnost po učenike koji pohađaju školu “Vožd Karađorđe”.

Kao nekadašnji učenik ove škole smatram da je ovo neviđena sramota. Fasada izgleda katastrofalno, a leksan ploče se nalaze na otvorima, a ne na prozorima - kaže Nišlija.

Njegov sugrađanin ističe da je izgled te osnovne škole odraz celokupnog stanja u Nišu.

Ako ovako izgleda škola koja se nalazi u centru grada, mogu da zamislim kako izgledaju ostale škole koje Nišlije nemaju toliko često prilike da vide. Osim toga, grad nikada nije bio ovoliko iskopan i prljav, tako da je bilo samo pitanje vremena kada će se to odraziti i na škole - istakao je Nišlija.

Vatrogasni dom (1) Prijave komunalnih problema moguće su preko aplikacije "Južnih vesti" "Prijavi problem" foto: Čitalac Građani su se takođe žalili na izgled zgrade Vatrogasnog doma i rekli da bi ljudima koji obavljaju važan posao i izlažu se opasnosti trebalo obezbediti sve uslove, među kojima ističu i prostorije u kojima rade. Vatrogasni dom Nišlije tvrde da grad odavno nije bio ovoliko zapušten; foto: Čitalac

Stvarno je žalosno što nema para za fasadu Vatrogasnog doma u Nišu, dok novca ima za neke stadione i prenose engleske fudbalske lige - kažu Nišlije.

Sve komunalne probleme možete prijaviti preko aplikacije “Prijavi problem” Južnih vesti.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Bole

    17:36 // 13. 7. 2023.

    Voždova izgleda kao da se nalazi u Afganistanu u sred ratnog stanja. Pare se bacaju na razne gluposti a za škole nema, zato smo i tu gde jesmo...

  • Glet

    16:38 // 13. 7. 2023.

    Ne zale se za fasade osnovne skole.Non stop je skole kobajagi sredjivao i krecio Toncev gradnja.Njega ovog puta zaobidjite.Dosta se radilo za njih.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: