Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:57, 28. 9. 2018.

| Društvo

Otvaranje “Cumtobela” - fabrike čija je “istorija starija i moćnija od antičke Grčke” [foto]

Autor:S. M.Izvor:Južne vesti
Vučić, Cumtobel
Umesto presecanja vrpce, upaljena su svetla; foto: Vanja Keser

Članovi Srpske napredne stranke, direktori javnih ustanova i preduzeća, ali i službenici zaposleni u državnoj službi iz Niša, Leskovca, Vranja, Blaca, Pirota, ali i Kruševca i Paraćina “sjatili” su se isred ulaza u novosagrađenu fabriku Cumtobel u Nišu, kako bi čuli obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Vučić je ocenio da Cumtobel ima stariju i moćniju istoriju od antičke Grčke i starog Rima.

direkcija, vucic, slika, sns Grupa ljudi, među kojima i rukovodioci i zaposleni u Direkcije za javni prevoz Niša dočekali Vučića sa velikom fotografijom i majicama sa njegovim likom; foto: Vanja KeserVučić je, nakon par minuta govora pred ushićenom masom koja je organizovanim prevozom došla iz različitih krajeva Srbije, otišao u pogon fabrike, čemu su mogli da prisustvuju samo odabrani mediji.

bulatović Bulatovićev govor se uglavnom sveo na hvalospeve o predsedniku Srbije; foto: Vanja KeserFabrika je i zvanično otvorena nakon govarancije direktora Cumtobela Alfreda Feldera, gradonačelnika Niša Darka Bulatovića, ali i predsednika Nadzornog odbora i sina osnivača ove kompanije Jurga Cumtobela koji je govorio o počecima proizvednje, pedesetih godina prošlog veka. Ipak, to je nadahnulo Vučića, pa je za istoriju ove austrijske kompanije rekao da je "starija i moćnija" od istorije antičkih Grka i Rimljana.

Ja sam shvatio da je istorija kompanije Cumtobel duža i snažnija od istorije starog Rima i antičke Grčke - rekao je Vučić.

Kako je čitavo otvaranje proteklo, pogledajte na fotografijama foto-reportera Južnih vesti Vanje Kesera.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • običan građanin

    15:04 // 29. 9. 2018.

    To je to, lik je patološki lažov. Da je glup - nije, jer ne bi uspeo da ostvari sve ovo što je ostvario do sad. Dodatno, ovo čak i nije laž koju je morao da kaže kako bi nekoga obmanuo. Znači, jedino što preostaje je to da je patološki lažov, prosto oseća potrebu da govori neku neistinu, ma koliko glupo i suludo ona zvučala. Srećom, armija njegovih pulena sve to guta bez pogovora.

  • Durlan

    10:11 // 29. 9. 2018.

    Tako je...zavide vam i bogovi sa Olimpa...:)))

  • Fer -plej

    07:59 // 29. 9. 2018.

    Zamrznuo sam navijanje za Crvenu zvezdu,dok je Vucic na vlasti,jer i on navija za nju.

    • Cobi

      10:52 // 29. 9. 2018.

      Crvena Zvezda je starija od Vučića,Crvena Zvezda je ljubav i nje se ne odričem ni zbog koga.Zaključak je da ti nisi istinski navijač.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: