Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:25, 2. 12. 2021.

| Društvo

Počela naplata parkinga ispred zgrada na Sinđelićevom trgu, umesto obaveštenja stanarima stigle kazne

Autor:T. TodorovićIzvor:Južne vesti
sinđelicev trg obeleđavanje foto; stanar
Stižu karte za parkiranje; foto/ilustracija: stanar

Nakon što je uklonjena rampa, a potom su iscrtana mesta na parkingu koji su ranije koristili stanari zgrada 20 i 22 na Sinđelićevom trgu, sada je počela i naplata parkinga. Dok iz Parking servisa i dalje ćute na pitanja Južnih vesti, stanari kažu da im uveliko stižu kazne za parkiranje ispred svojih ulaza, a da nisu prethodno obavešteni da počinje naplaćivanje.

Prve kazne za parkiranje stanarima su napisane juče, koji su vozila ostavili na mestu gde su ranije parkirali bez plaćanja i gde je ranije postojala rampa koja je uklonjena.

Nakon što su radnici Parking servisa uspeli da obeleže parking mesta, stanarima je, kako kažu, rečeno da će blagovremeno biti obavešteni o datumu početka naplate.

Tada je rečeno upravniku zgrade pa će radnici postaviti štampana obaveštenja na automobilima, kao i da će konsultovati sa njim da obaveštenje postavi na ulaznim vratima zgrade. Ipak, sa naplatom su krenuli i bez obaveštenja - kaže jedan stanar.

Umesto obaveštenja, stigle su iznenadne kazne i onima koji imaju mesečne i godišnje karte za parkiranje.

Moja sestra je dan ranije zvala, jer putuje i ne zna šta će biti sa automobilom. Sekretarica joj je rekla da ne zna i prebacila je na šefa-šeficu koja joj je rekla nema brige, jer to neće biti uskoro. Kao da ih je podsetila. Kazne su stigle i onima koji imaju i onima koji nemaju karte za zonu - objašnjava stanarka.

Onima koji su imali plaćeni parking na određeni period, kaže, kazne su stornirane, ali oni koji nisu, morali su da plate.

Na pitanja zašto je uklonjena rampa, obeležen parking ispred zgrada, kao i kada počela naplata, iz Parking servisa ponovo nije bilo odgovora do objavljivanja ovog teksta.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • tjada

    16:01 // 3. 12. 2021.

    opet isto glasajte pa će i stanove da vam uzmu

  • Mrk

    15:52 // 3. 12. 2021.

    Nadam se da ce neko da odgovara za sve ovo...

  • Dragan Petrović

    10:57 // 3. 12. 2021.

    Kako vam se sviđa početak zakona o èksproprijaciji...kazne,otimačina rampe,a žali se upravi vodovoda...ušli u dvorušte zgrade,pa će u kuće,a možda se nekom dopadne i vaša garaža...dok neko glavom ne plati ovu hajdučiju,neće stati...ko se buni,ima rešenje,zovu ga da daje izjavu zašto nije ćutao...ima li ovo negde ljudi?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: