Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:07, 21. 8. 2023.

| Društvo

Ponovo protesti u Brzom Brodu, kažu - "izigrani smo"

Autor:Tamara RadovanovićIzvor:Južne vesti
06protest brzi brod3
Protest u sredu od 19 sati; ilustracija; foto: JV / Tamara Todorović

Nakon pauze od devet meseci, stanovnici Brzog Broda ponovo će protestovati protiv izgradnje dalekovoda u tom niškom naselju jer su ih, kako kažu, nadležni izigrali. Okupljanje je zakazano za sredu, 23. avgust, od 19 sati u centru naselja.

Brzobrođanin Ivan Cvetanović kaže da nadležni nisu ispunili obećanje da će kablovi proći podzemnom trasom, kao što su stanovnici tražili.

Po 1000. put smo izigrani, ne samo od lokalne samouprave, već i iz EMS-a. Želimo da pokažemo da sve što činimo činimo za interes naše dece, porodica i da bismo sačuvali najlepši predeo pored Nišave - navodi on.

Podsetimo, prvi protest održan je 11. septembra prošle godine, a usledilo je još osam takvih. Žitelji su imali i različite performanse, pa su “sahranjivali” dalekovod.

Bilo je i više nesuglasica između njih i Elektromreže, odakle su poručili da sprečavanje radova nanosi štetu Nišu i okolini, jer može dovesti do toga da napajanje strujom tokom zime bude neizvesno.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Basista

    13:28 // 23. 8. 2023.

    Čuj, ponovo izigrani? Kada niste bili ili kada nećete biti izigrani? Svaki put će vam ture šargarepu na dug štap i svaki put ćete kao klenovi biti izigrani. Slatka obećanja i kratko pamćenje je dovoljno za izigravanje ograničenih na litar zejtina i kilogram šećera i brašna.

  • Za RIKARDA

    14:44 // 22. 8. 2023.

    Ovca sluzi da se sisa.

  • Ricardo

    09:16 // 22. 8. 2023.

    Град Ниш отвара фризерски салон у Брзом броду за шишање. Само нуларица и то бесплатно.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: