Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:41, 3. 4. 2017.

| Društvo

Sa niškog aerodroma poleteo prvi avion kompanije “Swiss” do Ciriha

Autor:J. AdamovićIzvor:Južne vesti
Avioni kompanije "Swiss" leteće do jeseni; foto: FB Aerodrom Niš "Konstantin Veliki"
Avioni kompanije "Swiss" leteće do jeseni; foto: FB Aerodrom Niš "Konstantin Veliki"

Avion švajcarske nacionalne kompanije “Swiss Air Lines” sleteo je u nedelju 2. aprila na niški Aerodrom “Konstantin Veliki”, odakle su putnici leteli do Ciriha. Ubuduće će avioni ovog prevoznika saobraćati dva puta nedeljno iz niške vazdušne luke.

Saradnja niškog Aerodroma i švajcarskog nacionalnog avio-prevoznika će zasad trajati tokom leta, pa će Nišlije i putnici iz ostalih mesta u Srbiji do 22. oktobra, petkom i nedeljom moći da putuju do Ciriha “Swiss”-ovim avionima.

Aerodromu Niš biće na raspolaganju naizmenično dva tipa aviona, Airbus A320 i Bombardier C Series. Karte se mogu rezervisati putem web stranice swiss.com ili u agencijama partnera kompanije – saopštili su iz kompanije.

Kada su najavili saradnju sa Aerodromom “Konstantin Veliki”, iz kompanije “Swiss” su kazali da je Niš jedna od 5 atraktivnih destinacija, pored Korka u Irskoj, Bergena u Norveškoj, Figara na Korzici i Zilta u Nemačkoj, za koje uvode letnje linije.

Podsetimo da će od 23. juna Nišlije moći da lete do Ciriha i avionima kompanije “Germania Flug”. Pored ovih avio-prevoznika, iz niške luke lete i avioni "Wizzair"-a i Ryanair"-a. Iz Niša se trenutno može leteti do 9 evropskih zemalja.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Kostas Gasopulos

    12:21 // 4. 4. 2017.

    Ukoliko ne mogu niške turističke agencije i ugostitelji da smisle kako da objedine niški burek, svrljiški belmuž i gajde, belopalanačku banicu, pirotski kačkavalj, peglanu kobasicu, pirotsko jagnje, leskovački voz, sa svetski poznatim festivalom Nišvil i filmskim festivalom na tvrdjavi, pa sve to da kažu jezikom mladih Švajcaraca, onda neće oni već neko sposobniji pokupiti njihove eure i franke.

  • Bane

    09:43 // 4. 4. 2017.

    Sansa- ali cime da privucemo strance i one koje dolaze ili bi dosli u Nis.Mediana-zatvorena, Cele kula bez 3/4 eksponata,a lobanje se cuvaju u podrumu upravne zgrade muzeja odakle ce ih baciti u djubre.Romi sa konjima u centru i nisu neka atrakcija.Ovako ovi letovi sluze samo da nam mladi lakse odu u svet.Nikoga nije briga. Svi se brinu samo kako da opstanu na vlasti i uzmu sto vise privilegija.

  • Mihalis Emanuil

    08:20 // 4. 4. 2017.

    Evo kompanije koja će dovesti Švajcarce do Srbije i vratiti ih ali kojim će sadržajima biti privučeni to je pitanje za domaće turizmologe, ugostitelje i hotelijere. Hajde sada, pošto su izbori prošli, da se borimo za svaki euro koji će Švajcarci potrošiti u južnoj i istočnoj Srbiji. Mlade treba gadjati jer su oni grupa koja ima snage za par ludih dana provoda na ovom delu Srbije.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: