Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:08, 18. 4. 2019.

| Društvo

Sajam zapošljavanja i konferencija za programere za vikend u Nišu

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
IT sajam
Namenjen programerima; foto: promo

Specijalizovan sajam na kome će posao moći da nađu IT stručnjaci, a najpre Frontend i Java programeri, prema najavama organizatora, održaće se u subotu 20. aprila u hotelu "Tami". Ulaz je besplatan, ali su prijave obavezne, a tokom sajma će biti održana i konferencija na kojoj će govoriti Google ekspert Hari Roberts.

Sajam se održava drugi put, a IT stručnjaci koji žele da ga posete treba da se prijave preko ovog linka i broj mesta je ograničen.

Niške IT kompanije će najviše poslova ponuditi Frontend i Java programerima, ističu organizatori, ali biće ponuda i za Devops inženjere, PHP programere i druge IT stručnjake.

Neke od kompanija koje će ponuditi poslove su Quantox Technology, Tradecore, Holycode, MotionDSP, Better Collective, enjoy.ing, Seavus, Badin Soft, Younify i drugi - dodaju organizatori.

Paralelno sa sajmom održaće se i IT kontekt konferencija na kojoj će u Nišu prvi put govoriti Google ekspert Hari Roberts.

Hari Roberts je radio sa nekim od najvećih svetskih brendova. Ovo je jedinstvena prilika da niški programeri slušaju ovog svetskog stručnjaka u svom gradu. Ko još nije obezbedio kartu, pozivamo ga da požuri, jer je ostalo malo mesta. Na ITkonekt konferenciji će online sesiju održati i Adam Bien, jedan od najvećih Java stručnjaka na svetu, koji nosi titulu Java Champion i Java ONERockstar – poručuju organizatori.

Organizatori ističu da je ITkonekt rastuća regionalna IT zajednica, koja okuplja više od 10.000 IT stručnjaka iz celog regiona, a cilj joj je da osnaži ovaj sektor i umreži kompanije i stručnjake. Do sada je sa ovom organizacijom sarađivalo više od 100 IT kompanija iz regiona, 40 IT organizacija, više od 100 domaćih i svetskih predavača.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Triko

    12:17 // 18. 4. 2019.

    I sajam konfekcija.

  • C programer

    10:14 // 18. 4. 2019.

    IT "stručnjaci", slatko se nasmejah!

  • IT vozaci

    09:05 // 18. 4. 2019.

    Mogu da dodju i Bentlijem oni IT iz Njujorka.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: