Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:42, 11. 1. 2021.

| Društvo

Smenjen načelnik Saobraćajne policije u Nišu

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
vulin u nisu
Na sastanku smenjen načelnik Saobraćajne policije; foto: MUP

Nakon posete ministra policije Aleksandra Vulina Nišu smenjen je, kako pišu iz MUP-a, načelnik Saobraćajne policije. Koji su razlozi za smenu nije navedeno, a na sastanku su analizirane i predočene sve mere i aktivnosti koje je policija preduzela povodom saobraćajne nesreće u Duvaništu.

Epilog ponovnog dolaska ministra Vulina u Niš je smena načelnika Saobraćajne policije u ovom gradu, ali zbog čega je to učinjeno i šta je konkretno sada već bivši načelnik pogrešio, nije rečeno.

Na sastanku je doneta odluka o smeni načelnika saobraćajne policije Policijske uprave u Nišu - piše kratko u saopštenju.

Vulin je svoj dolazak u Niš najavio sinoć u emisiji "Hit tvit" i rekao da nije problem da se smeni svako ko je loše radio.

Sastanku su pisustvovali, pored Vulina i vrha niške policije, i direktor policije Vladimir Rebić, kao i načelnik Uprave saobraćajne policije Nebojša Arsov.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin održao je danas sastanak sa načelnikom i rukovodiocima Policijske uprave u Nišu na kome su analizirane i predočene sve mere i aktivnosti koje je policija preduzela povodom saobraćajne nezgode u kojoj su 4. januara ove godine dva pešaka poginula na trotoaru kada je na njih naleteo automobil - piše u saopštenju.

Doneta je i odluka da se pojača kontrola saobraćaja u gradu i da se pojača prisustvo saobraćajnih policajaca kojima će pomoći, kako piše, kolege iz drugih policijskih uprava.

Takođe, PU Niš će se obratiti gradskom rukovodstvu sa konkretnim predlozima za poboljšanje saobraćajne infrastrukture u gradu.

Podsetimo, saobraćajna nesreća se dogodila 4. januara na Bulevaru Medijana. “Audi” za čijim volanom je bio 19-godišnji N. S. pokosio je 48-godišnjeg muškarca koji je od povreda preminuo u KC Niš, dok je na licu mesta poginuo 12-godišnji dečak.

Vozač se na saslušanju branio ćutanjem, a Nišlije su protestovale više puta i tražile smenu načelnika Policijske uprave Slaviše Virijevića kao i bezbedniji saobraćaj u gradu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Limun

    15:58 // 12. 1. 2021.

    Znaci li to da ce smenjeni nacelnik saobracajne policije sada biti saobracajni milicionar ili savetnik novopostavljenom nacelniku saobracajne policije ?!
    Hajde da vidimo za tri meseca koje ce biti novo radno mesto smenjenog nacelnika saobracajne policije. ?!

  • BATA

    11:29 // 12. 1. 2021.

    Ko je ovaj covek koji je bio u kolima,kazu 51 god.Zasto je taj dozvolio da se vozilo krece tom brzinom.Ovde su povredjeni mnogi clanovi zakona i postoji lancana odgovornost.Ne branim smenjenog nego je krajnje drska odluka ministra.Navikli smo na ponizavajuce ophodjenje vlasti prema narodu i ponasanje kao da se radi o maloumniom narodu.Naravno da smena ima za cilj zataskavanje i smirivanje strasti

  • Sasa

    10:07 // 12. 1. 2021.

    malo iz naseg zakon:
    -stariji od 19 godina dobijaju probnu vozačku na 2 godine. Mlađi od 19 godina moraju da nose probnu vozačku sve dok ne napune 21. godinu.
    -Vozač sa probnom vozačkom ne sme da vozi auto sa motorom jačim od 80 kW ili 109 KS...sme da vozi snažniji automobil samo pod nadzorom člana porodice, koji se nalazi u tom vozilu i koji ima važeću vozačku dozvolu za B kategoriju u trajanju

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: