Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:02, 30. 8. 2011.

| Društvo

Suzana Stanković-Ilić: "Smenjena sam zbog političkih razloga"

Autor:Danilo KocićIzvor:Južne vesti
naccelnica

LESKOVAC – Povodom smene sa funkcije načelnice Gradske uprave za društvene delatnosti, Suzana Stanković – Ilić napisala je u zvaničnom saopštenju da iza toga stoje "čisti politički razozi".

Na sednici Gradskog veća načelnica je smenjena jer je učenicima koji su bili izuzetno dobri u svojim osnovnim školama podelila knjigu "lascivnog sadržaja".

Gradonačelnik Leskovca Slobodan Kocić saopštio je da načelnica knjigu nije ni pročitala. Posle negodovanja roditelja, saznali smo da je reč o knjizi "Plastik" autora Ivana Jovanovića (a ne Ivanovića, kako su objavila neki mediji).

U saopštenju za javnost, Suzana Stanković-Ilić, koja je slovila za jednu od perjanica DS, napisala je da iza njene smene stoje "čiste politički motivi".

- Uprava na čijem sam čelu uspešno je radila i realizivala više kapitalih projekata za Leskovac – napisala je smenjena načelnica Suzana Stanković-Ilić.

Suzana Stanković-Ilić priznaje da knjigu, koja je uručena učenicima, nije pročitala, ali smatra da za eventualni propust krivicu snosi i drugi koji su zaduženi za realizaciju programa dodele knjiga uspešnim đacima.

Kako su preneli neki mediji, citirajući Sašu Pešića (DS), šefa kabineta gradonačelnika Leskovca, kompletan Gradski odbor DS bio je nezadovoljan radom Suzane Stanković-Ilić, inače psihologa, koja je na dužnosti načelnice Uprave za društvene delatnosti gotovo tri godine. 

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • teodora

    23:51 // 1. 9. 2011.

    Načelnica gradske uprave društvenih delatnosti,Suzana, i njen suprug su divni ljudi, jako pošteni. Mislim da je ovo sve namešteno. Pitam se kojoj stranci samo pripada otac devojčice? Da nije, možda, on zloupotrebio svoje dete ne bi li ostvario neke svoje ciljeve. Inaće, deca su vec u 1. razredu osnovne škole dovoljno upućena o spornoj temi. Ja, kao roditelj ne bi želela da moje dete bude predmet pažnje u školi. A šta je otac devojćice hteo to će vreme pokazati.

  • Mixa

    16:50 // 31. 8. 2011.

    Ne, nije to iz POLITIČKIH, već iz NEOBRAZOVANIH RAZLOGA! Kakve veze ima politika sa tim što gospođa nije pročitala ni zapis o katalogizaciji, a kamo li celu knjigu?

  • Miloš

    10:54 // 31. 8. 2011.

    Kako došla tako i otišla!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: