Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:35, 4. 11. 2021.

| Društvo

U Nišu četiri osobe zatečene bez kovid propusnica - dva radnika i dva gosta

Autor:T. RadovanovićIzvor:Južne vesti
Kafici prazni; foto: Vanja Keser
Obavljeno preko 200 nadzora; foto: Vanja Keser

Bez kovid propusnica nakon 22 sata zatečene su osobe samo u jednom ugostiteljskom objektu u Nišu otkako je ova mera uvedena, a obavljeno je više od 200 nadzora, navodi koordinator niških komunalnih milicajaca Dejan Kovačević.

Prema njegovim rečima, bez kovid sertifikata bila su dva radnika i dva gosta u jednom objektu, pa je vlasniku izdat prekršajni nalog od 150.000 dinara, dok su svima koji su zatečeni bez propusnice izdati prekršajni nalozi od 5.000 dinara.

Takođe, izdat je prekršajni nalog od 30.000 dinara kovid redaru, ističe Kovačević i dodaje da se sve kontrole obavljaju zajedno sa Republičkom sanitarnom inspekcijom i komunalnim inspektorima.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Todor

    17:51 // 10. 11. 2021.

    U ugovoru o radu se od sada mora navoditi, da radnik mora da ima kovid sertifikat.

  • Banjac

    16:21 // 6. 11. 2021.

    Zašto se na rezimskim medijima ne objavljuje broj umrlih od kovida koji su vakcinisani sa dve ili tri doze?Zasto su nevakcinisani krivi za sirenje zaraze?Zasto neko od lekara,političara,farmaceuta ne potpise svakome ko primi vakcinu da nece imati posledice po zdravlje?Mnogo je toga"Zasto"koje zbunjuje ljude.

  • Micko

    16:48 // 5. 11. 2021.

    Da li mene redovno vakcinisanog treba da zaštiti vakcina ili propusnica,nije mi jasno.A tek druga stvar,iako vakcinisan ja nemam antitela,dok moj kum nevakcinisan ima. E sad ko ima pravo na kafanu i da li je u pitanju diskriminacija.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: