Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:25, 19. 4. 2022.

| Društvo

Umesto niškog buvljaka, kod Tvrđave novi parking "Niš-ekspresa"

Autor:T. TasićIzvor:Južne vesti
autobusi
"Niš-ekspres" potpisao ugovor sa "Radničkim"; foto: T. T.

Nakon nedelju dana od pitanja Južnih vesti zašto su crveni autobusi parkirani kod niške Tvrđave, na mestu gde su prodavci donedavno prodavali polovnu robu, iz "Niš-ekspresa" kažu da su taj prostor zakupili od teniskog kluba Radnički i da je to sada dodatni parking za vozila te privatne firme.

Prodavci koji su godinama prodavali polovnu robu pored auto-pijace kod niške Tvrđave iseljeni su pre dve nedelje, a na njihovom mestu je sada više autobusa "Niš-ekspresa".

Iz Grada su najpre naveli da će to mesto biti rezervisano samo za prodaju automobila, a na pitanje Južnih vesti da li je promenjena namena zbog parkiranih autobusa nisu odgovorili.

Odgovor je stigao iz "Niš-ekspresa", firme koja je kažnjena sa 37 miliona dinara zbog zloupotrebe položaja, a prema njima, prodaje automobila neće biti.

Niš ekspres d.o.o. sa teniskim klubom “Radnički” iz Niša, koji je vlasnik parking prostora u Ulici Jadranska bb. Na k.p. 1950/3 KO Crveni krst, zaključio je Ugovor o zakupu tog prostora kako bi obezbedio prostor za parkiranje svojih autobusa. Na ovaj način smo obezbedili dodatni prostor za parkiranje vozila kao meru racionalizacije i optimizacije troškova poslovanja - navode iz kompanije.

Dodaju da je broj parkiranih vozila promenljiv i da zavisi od uslova i potreba u saobraćaju.

Podsetimo, niški buvljak se od prošlog vikenda nalazi na OTC-u, a prodavci su više putu protestovali zbog odluke da budu preseljeni.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Оториноларинголог

    12:38 // 24. 4. 2022.

    Ђубре било ђубре остало. Може се протумачити у више случајева.

  • Petar Mihajlović

    10:22 // 22. 4. 2022.

    Ako ništa drugo bar će naš Niš imati pravu i besplatnu celodnevnu Oldtajmersku manifestaciju i to ni manje ni više nego u centru grada. O turci dođite nam u posetu da vidite sa zidina tvrđave naše crvene lepotice iz prošlog veka

  • gaga

    22:45 // 20. 4. 2022.

    Moze tu parking za autobuses,Ali one turisticke.Sa rampom I naplatom parkiranja

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: