Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:32, 9. 11. 2017.

| Društvo

"Van Gog" zabavlja Nišlije za Novu godinu

Autor:S. MarkovićIzvor:Južne vesti
vatromet
Srećna Nova uz "Van Gog"; foto: J. Ć.

Svi oni koji planiraju da dočekaju novu 2018. godinu na Trgu kralja Milana, kako kaže direktor Niškog kulturnog centra Srđan Savić, imaće priliku da slušaju gitarske zvuke rok benda "Van Gog".

Anketa

Svirku ovog poznatog beogradskog muzičkog sastava građani će platiti oko 3,5 miliona dinara, a prema dokumentaciji javne nabavke, koncert će trajati nešto više od sat i po vremena. Savić dodaje da je odlučeno da se sa njima sklopi ugovor ranije, jer su imali još nekoliko ponuda u drugim srpskim i crnogorskim gradovima.

Pošto su imali još nekoliko ponuda, onda smo rešili da na vreme napravimo javnu nabavku. Njihova cena je 22.000 evra i agencijske usluge su oko 2.000 evra - rekao je Savić.

"Van Gog" je nastao druge polovine 80-tih godina prošlog veka, međutim, na vrhuncu popularnosti su bili krajem 90-tih. Bend čine Zvonimir Đukić Đule, Goran Milisavljević, Đorđe Petrović, Predrag Popović, Srboljub Radivojević.

Podsetimo, prošle godine su Nišlije Novu godinu proslavili uz "Bijelo dugme" i "Reginu", a izvođače, kao i 2016. kada je pevala Ceca, nisu platili građani NIša. Prošle godine utrošeno je 5 miliona dinara iz budžeta Grada za opremanje bine, vatromet i ozvučenje.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Boris

    02:40 // 23. 12. 2017.

    Volim rok al nisam neki fan Van goga imaju mozda par pesama koje us ok ostalo :S. U ostalom i da su ok nije kao da slavim novu. U ovoj zemlji se ne osecam kao da je dosla nova vec 15 god. Tragedija gde zivimo da ne vidim razlog da slavim bilo sta... I ovu novu cu provesti kao svaki drugi dan, kao zadnjih 15 god. Bravo zemljo, bravo Vucicu i ostala bagro, kad zemlja mrzi svoje stanovnike.

  • Jelena Milojkovic

    15:56 // 19. 12. 2017.

    Za sat i po Đuletovog prenemaganja 30 000€?!
    Za te nivčanice mo'š da sastaviš Sepulturu ponovo!

    • Gary Bramil

      05:49 // 30. 12. 2017.

      Ma i Cavalera Conspiracy je sasvim dovoljan!Refuse/Resist! ;-)

  • azumi azumic

    10:45 // 16. 12. 2017.

    Ja sam ljubitelj roka, ali nisam nesto odusevljena izborom. Mozda zato sto sam ih cestp slusala na razlicitom binama i u raznim prilikama,najvise u "Danima Vranja".. :-D

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: