Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:35, 7. 4. 2023.

| Društvo

Za održavanje i popravku voznog parka Opštine Bela Palanka oko 35.000 evra

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
Škoda
Održavanje škode najskuplje; foto: M. M.

Za mehaničarske usluge i popravku i održavanju voznog parka Opštine Bela Palanka, koji ima šest automobila i školski autobus, u budžetu za 2023. godinu namenjeno je oko 4,2 miliona dinara. Najskuplje, prema tenderu, je održavanje i popravka "škode kodiaq" za šta je opredeljeno 800.000 dinara, a najjeftinije su mehaničarske usluge za školski autobus "iveco" - nešto manje od 460.000 dinara.

Šest automobila i jedan školski autobus za prevoz učenika osnovnih škola na teritoriji Bela Palanke, u vlasništvu su Opštinske uprave Bele Palanke, a njihovo održavanje i popravku, na javnoj nabavci traže iz te Opštine. opština Iz budžeta namenjeno skoro 4,2 miliona dinara; foto: Lj. F.

Pored "škode kodiaq" iz 2020. godine za čiju popravku i održavanje je izdvojeno najviše novca, za "škodu superb", koja je 2014. godište, izdvojeno je 700.000 dinara, dok je za održavanje i popravku "mazde sedan"(2015. godište) i "nisan navare"(2011. godište) namenjeno po 600.000 dinara.

"Hjundai sonata" i "škoda oktavia" su najstarija vozila u voznom parku - 2007. godište, a više novca opredeljeno je za mehaničarske usluge na automobilu južnokorejskog proizvođača (550.000 dinara), dok je "škodu" izdvojeno 460.000 dinara.

Ukupna procenjena vrednost je 4.166.667 dinara, a rok za prijavljivanje potencijalnih mehaničarskih radnji je 10. april.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • evgenije jonuz

    06:44 // 10. 4. 2023.

    nisu losa vozila,vec ima mnogo gladnih usta u opstini. dok se svi ugrade,eto ti cene,kao da se radi generalka svaki mesec
    ali ovaj glupi narod nista bolje nije ni zasluzio,kad je dozvolio da opstinom upravlja polupismena interesna organizacija.

  • Petar

    10:18 // 8. 4. 2023.

    Pa šta će da im rade za te pare? Kompletni upgrade u stilu popularne MTV emisije "Pimp my ride"? Šta ima tolko da se popravlja na novim autima? Koja to kola stara par godina zahtevaju 6000 e za godišnje održavanje, pa nije to bolid F1. Čist lopovluk!

  • Ricardo

    09:26 // 8. 4. 2023.

    Bolje da je opština osnovala taksi stanicu. Još bi i zaradjivali

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: