Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:30, 8. 12. 2022.

| Ekonomija

Nacrt prokupačkog budžeta objavljen posle javne rasprave

Autor:Lj. M.Izvor:Južne vesti
Zgrada Prokuplja
Javna rasprava o budžetu bez nacrta budžeta; Foto: Lj. M.

Gradska uprava u Prokuplju pozvala je građane, udruženja i stručnu javnost na javnu raspravu o nacrtu budžeta Prokuplja samo dan pre održavanja koje je zakazano - za četvrtak od 9 i traje jedan sat, a da sve bude zanimljivije, nacrt budžeta nije ni objavljen na sajtu Grada.

Poziv za učešće zainteresovanih za javnu raspravu o nacrtu budžeta objavljen je u sredu oko 15 sati, ali bez nacrta budžeta na zvaničnoj stranici Grada. poziv javna rasprava Poziv za javnu raspravu; Foto: Lj. M.

Nacrt Odluke o budžetu Grada Prokuplja za 2023. godinu biće objavljen u 8 sati 8. decembra 2022. godine na zvaničnoj internet prezentaciji Grada Prokuplja, u odeljku “Konkursi, obaveštenja i oglasi”- kaže se u pozivu za javnu raspravu.

Ipak, do objavljivanja teksta nacrt budžeta još nije objavljen na internet stranici Grada Prokuplja.

*tekst izmenjen nakon što je na sajtu Grada objavljen nacrt budžeta.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Dragiša Nikolić

    22:03 // 12. 12. 2022.

    Bolju vlast Prokuplje nikad nije imalo.

  • master blaster

    12:01 // 8. 12. 2022.

    Koncert u MIkulovcu 2022 godine,organizator predsednik skupstine,placaju gradjani prokuplja,opstinsko kafanske sportske igre 2022 godine oko milion dinara,organizator isti placaju gradjani prokuplja,renoviranje toaleta i kancelarije predsednika skupstine 2022 godine oko petsto hiljada dinara,pa ne moze da se deli toalet sa obicnim sluzbenicima,nego poseban za njega,placaju gradjani prokuplja.

  • Vlada

    09:45 // 8. 12. 2022.

    Upravo su ga objavili na sajtu i moze se reci da je skandalozan- u gradu u kome se gradske ulice nalaze u stanju potpunog raspada - nije planiran ni dinar za rekonstrukciju i asfaltiranje ulica. Bitno da je planirano 40 miliona dinara i to za tri naredne godine, znaci ukupno 120 miliona dinara za kamere. I jos gomila nebuloza.

    • Beriljac

      11:24 // 8. 12. 2022.

      @Vlada to je učinjeno zbog brige o zdravlju građana. Bolje da idu peške nego da se voze. A i uštedeće na popravkama automobila. Imaće para da plaćaju dažbine i kazne

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: