Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:59, 23. 9. 2020.

| Ekonomija

"Wizz Air" povećava broj letova od Niša do Bazela, a privremeno obustavlja liniju do Beča

Autor:J. C. M.Izvor:Južne vesti, Fly from Niš
wizz
Veća potražnja za linijom ka i iz Bazela; Ilustracija; foto: Vanja Keser

Zbog veće potražnje Wizz Air je odlučio da na nekoliko nedelja uvede dodatne letove sa niškog aerodroma "Konstantin Veliki" ka Bazelu, pa će umesto dva puta nedeljno, ova linija saobraćati četiri puta. Kako piše portal Fly from Niš, mađarski niskotarifni avio-prevoznik od 29. septembra do počekta zimskog reda letenja će obustaviti letove ka Beču.

Nakon što je Wizz Air obustavio letove iz Niša do Malmea do proleća, sada pred kraj letnje sezone povećava broj letova ka Bazelu. Ka ovoj destinaciji sa "Konstantina Velikog" leteće ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom dok 25. oktobra ne krene zimska sezona letenja.

U zimskoj sezoni planira da leti prema redu letenja ka Bazelu 2 puta nedeljno utorkom i subotom, dok za period novogodišnjih praznika od sredine decembra do sredine januara planira da leti i četvrtkom.

Iz Wizz Air-a su saopštili, prenosi Fly from Niš, da stalno vrše monitoring svojih linija i da u zavisnosti od potražnja prema potrebi pojačavaju ili smanjuju svoj broj letova.

Tako će od 29. septembra do 25. oktobra, kada startuje zimski red letenja, privremeno obustaviti letove do Beča, ka kojem su u poslednjem periodu leteli iz Niša jednom nedeljno.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: