Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:56, 30. 11. 2021.

| Ekonomija

Za nabavku novogodišnje dekoracije Prokuplje izdvaja oko milion dinara

Autor:Lj. M.Izvor:Južne vesti
centar Prokuplja
Uskoro nova novogodišnja rasveta u centru Prokuplja; Foto: Lj. M.

Nove zvezde padalice, prolazi u obliku srca, led lančanici i druge dekoracije novi su ukrasi koji će biti postavljeni u centru Prokuplja tokom predstojećih praznika, a nabavka male vrednosti za ovu novogodišnju rasvetu traje do 1. decembra. Za novogodišnje ukrašavanje grada ove godine je izdvojeno ispod million dinara, ali će se tačna cifra znati nakon otvaranja ponuda, odnosno kada se izabere ponuđač koji će imati najnižu cenu.

Gradonačelnik Prokuplja Milan Aranđelović očekuje da se u najkraćem roku završe sve zakonske procedure kako bi novi, uz već postojeće ukrase koji su nabavljeni prošle godine, krasili glavnu pešačku ulicu.

Nadležni ističu da je ovo druga godina zaredom kako se nabavlja novogodišnja rasveta koja će u potpunosti zameniti staru i dotrajalu, ali i učiniti da centar Prokuplja izgleda svečanije.

Do prošle godine centar Prokuplja je tokom predstojećih praznika ukrašavala skromna i dotrajala rasveta, ali radimo sve da se iz godine u godinu to menja i nabavlja nova rasveta kako bi se naši sugrađani osećali lepše i svečanije. Grad Prokuplje po tradiciji neće obeležavati doček Nove godine, ali je planiran doček pravoslavne Nove godine na Trgu topličkih junaka 13. januara– kaže Aranđelović.

Iako se još uvek ne zna ko će nastupati na gradskom trgu 13. januara u muzičkom delu programa, Aranđelović najavljuje skromno obeležavanje i još oko million dinara namenjenog za organizaciju tog događaja.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: