Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:25, 14. 7. 2017.

| Hronika

Dvojica uhapšenih sa juga Srbije pušteni iz pritvora u Grčkoj

Autor:Lj. M.Izvor:Južne vesti
zatvorske resetke foto flickr.com MiceCough
Iz pritvora pušteni uz kauciju; foto: flickr.com/MiceCough

Dvojica mladića sa juga Srbije, starosti 22 godine, koji su na grčkom ostrvu Zakintos osumnjičeni da su učestvovali u tuči u kojoj je stradao jedan američki državljanin, pušteni su iz pritvora uz kauciju.

Kako piše RTS, pozivajući se na grčke medije, trojica Srba osumnjičenih za ubistvo Amerikanca, puštena su da se brane sa slobode, uz kauciju od 5.000 evra. Oni su, kako se navodi, optuženi za nanošenje teških telesnih povreda, a trebalo bi da stignu danas u Srbiju čarter letom. 

Da su Nenad Jovanović iz Rečice kod Žitorađe i Siniša Petrović iz Žitnog Potoka kod Prokuplja nakon pritvora među onima koji su na slobodi, za Južne vesti je potvrdio Nenadov otac Ljubiša Jovanović iz sela Rečica.

Sada mi je mnogo lakše. Nemam šta da kažem, osim da mi je sin pušten iz zatvora - kratko je prokomentarisao Ljubiša.

Inače, za ubistvo 23-godišnjeg Bakarija Hendersona u Laganasu na Zakintosu optuženo je još 5 osoba - jedan Grk, 3 državljana Srbije i Britanac srpskog porekla. Njima je, prema pisanju RTS-a, određen pritvor od 18 meseci.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • srba

    10:58 // 14. 7. 2017.

    sad pravac srbija pa ovde neka im se sudi !!!

  • ***

    10:04 // 14. 7. 2017.

    Popijes dva piva i mislis da si neko.Upropastis sebi zivot.E,MOJA NERAZUMNA DECO.Bila su dva para roditelja u nasem hotelu,koja su svojoj deci dozvoljavala da urlaju,vriste,lupaju,pa cak i uskacu u bazen oko pola noci,pa smo insistirali da recepcionar pozove policiju.Smirili su se roditelji,pa naravno i deca.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: