Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:19, 7. 9. 2011.

| Hronika

Kuršumlija: upao u pekaru i ubio ženu

Autor:N.M.Izvor:Južne vesti
kursumlija, ubistvo

Jedna osoba je ubijena a jedna teško povređena u pucnjavi koja se u utorak oko 21h dogodila u pekari u centru Kuršumlije.

Prema nepotvrđenim informacijama J.Š. (40) ušao je u pekaru u kojoj je radila njegova supruga, puškom ispalio nekoliko metaka u nju a zatim pucao sebi u grudi.

U momentu ubistva bili su sami u pekari. Kako saznajemo, kada je začuo pucnje, iz susedne prostorije istrčao je dežurni pekar, ali je bilo kasno. Nesrećna žena je na mestu preminula, a J.Š. je hitno je prebačen u prokupačku bolnicu, gde mu je tokom noći urađena operacija.

On je kasnije prebačen na grudno odeljenje niškog Kliničkog centra i van je životne opasnosti.

Prema nepotvrđenim informacijama J.Š. je vojno lice a na svoju suprugu pucao je najverovatnije iz vojne puške.

– Uzeta je parafinska rukavica i rezultati će pokazati čija je puška - kaže izvor blizak istrazi.

Kako nezvanično saznajemo, nesrećni par bio je u braku i imao dvoje maloletne dece, ali su se nalazili pred razvodom. Žena je poslednje vreme živela kod svojih roditelja, a prema priči komšija, J.Š. je stalno dolazio i zvao je.

- Za sada jedino znamo da  su poremećeni bračni odnosi uzrok tragedije i da su supružnici živeli odvojeno nekoliko meseci – istakao je istražni sudija prokupačkog suda, Ivan Rakić.

Kako saznajemo, J.Š. je sa posla došao da traži ženu.

- Od 19 sati je bio na straži, odnosno počela mu je radna smena u Mirničkoj reci. Otišao je uredno na posao. Sat vremena kasnije, napustio je radno mesto i svojim „golfom 2“ dovezao se ispred pekare gde je Z. Š. radila, ušao unutra i zapucao. Ona je pala na pod, a J. Š. je pucao u sebe - dodaje izvor blizak istrazi i kaže da će se tek nakon obdukcije znati koliko je metaka tačno ispalio.

U momentu ubistva, sem njih dvoje, nije bilo nikog, ali je ulica, s obzirom da se pekara nalazi u centru Kuršumlije, bila puna prolaznika.

- Video sam kako nailaze kola i parkiraju se, ali ko bi i pomislio da neko nekog hoće da ubije. Ko bi i mogao to da spreči u ovakvoj situaciji. Dobro je što unutra, sem nesrećnice koja je stradala, nije bilo nikog. I ovako je sve isuviše strašno da ne znam šta da mislim. Ovakve situacije nagone čoveka da se plaši za svoj život - komentariše jedan od prolaznika i dodaje da je potpuno zatečen onim što je video.

– Pravo da vam kažem od strahote ne smem ni da pogledam na tu stranu i dugo će mi ova noć biti na pameti - dodaje on.

Pre nešto više od mesec dana desilo se još jedno ubistvo u Kuršumliji. Tada je M.M. (24) pištoljem pucala u svog momka N. Š. (26) u njegovoj kući pištoljem njegovog oca.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: