Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:56, 10. 7. 2017.

| Hronika

U pritvoru pod sumnjom da su ubili američkog državljanina u Grčkoj

Autor:Lj. M.Izvor:Južne vesti
zatvor
Otišli na more, a završili iza rešetaka; foto: flickr.com/MiceCough

Dvojica mladića sa juga Srbije, starosti 22 godine, koji su na grčkom ostrvu Zakintos osumnjičeni da su učestvovali u tuči u kojoj je stradao jedan američki državljanin, nalaze se u pritvoru, a njihove porodice za sada nemaju bliže informacije osim onoga što čitaju u novinama.

Siniša Petrović iz Žitnog Potoka u opštini Prokuplje i Nenad Jovanović iz Rečice kod Žitorađe, na more su otišli početkom jula meseca preko jedne beogradske turističke agencije koja ima predstavništvo u Prokuplju.

Njihovi roditelji su još uvek u neverici onim što ih je snašlo i tvrde da su u pitanju mirni i kulturni mladići koji nikada do sada nisu imali problema sa zakonom.

Nenad se je javljao nakon incidenta. Kaže da imaju korektan odnos u zatvoru, ali da nemaju šta da jedu, pa sami kupuju hranu – kratko je prokomentarisala Jasmina Jovanović majka jednog od mladića.

Saznajemo i da roditelje jednog i drugog mladića do sada niko od predstavnika vlasti, policije ili drugih institucija nije kontaktirao, a oni su sigurni da je posredi greška i da će njihova deca uskoro biti puštena, te da će se vratiti u Srbiju.

Podsetimo, prema pisanju medija ubistvo se dogodilo pre nekoliko dana, a pored pomenutih momaka sa juga Srbije u tuči koja je prethodila ubistvu su učestvovali i mladići iz drugih gradova Srbije, kao i jedan Grk i jedan Bosanac sa britanskim pasošem.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Imbecilus

    09:38 // 11. 7. 2017.

    Zato što su vam svima deca "kulturna i mirna" i zato što su posredi uvek neke greške i zbog "moje dete tako nešto nikad ne bi uradilo". Zato se dešavaju ovakve stvari.

    • Stefan

      12:30 // 11. 7. 2017.

      Mnogi ljudi kazu da su im deca i unuci zlatni i dobri iako vec sede u zatvoru. To je interesantna socijoloska cinjenica.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: