Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:03, 2. 1. 2020.

| Hronika

Žandarmerija i policija već 14. dan traže otmičara

Autor:M. J.Izvor:Južne vesti
ninoslav jovanović foto MUP
Potraga traje već 14 dana; foto: MUP

Ni nakon 14 dana potrage nije pronađen Ninoslav Jovanović, koji se sumnjiči za otmicu devojčice, a u policiji kažu da se za njim traga istim intenzitetom, te da su i dalje uključene i žandarmerija i policija.

Kako je preneo RTS, traga se između Niša, Svrljiga i Knjaževca. Direktor policije Vladimir Rebić rekao je da potragu otežava to što je Jovanović dobro isplanirao otmicu i što je u predelu koji se pretražuje mnoštvo napuštenih kuća.

U njima se Jovanović i ranije krio, a u jednoj takvoj je i pronađena i dvanaestogodišnjakinja koju je oteo. Prema svedočenju građana koji su je pronašli, kada ih je čuo Jovanović je iskočio kroz prozor, devojčicu ostavio u kući, i otada mu se gubi trag.

Podsetimo, Jovanović se sumnjiči da je 20. decembra oteo 12-godišnjakinju iz Suvog Dola. Da je u pitanju višestruko osuđivani silovatelj, u medijima prozvan "Malčanski berberin", policija je objavila nekoliko dana kasnije. U potragu su se uključili vatrogasci, žandarmerija, lovci i građani, a devojčica je konačno pronađena pre četiri dana i trenutno se oporavlja u Kliničkom centru u Nišu.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Dragoljub Stamenković

    10:29 // 3. 1. 2020.

    Kao član SNS čeka na red da plati članarinu za 2020.godinu. Za 2019.je uredno platio.

  • Miki

    18:31 // 2. 1. 2020.

    Sto moj tast lepo rece - na paradi bace dimnu, upadnu i uhapse teroristu, u stvarnom zivotu otmicar "baci dimnu" i ovi ga nikada vise ne pronadjose....

  • Бела Тамњаника

    17:17 // 2. 1. 2020.

    Безобразлук и срамота - отета девојчица није пронађена у НАПУШТЕНОЈ кући већ у кући у којој нико не станује.Власник куће,који сигурно за исту плаћа порезу има сва права да тужи државу чији званичници проглашавају његову кућу напуштеном а наплаћују јој порезу.
    Господине Емиле - потражите помоћ адвоката па пресавите табак.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: