Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:08, 14. 2. 2022.

| Hronika

Isečene gume na sedam vozila u Aleksinačkim rudnicima

Autor:T. T.Izvor:Južne vesti
seča guma
Policija radi na identifikaciji počinioca; foto: M. S.

U naselju Aleksinački rudnici posečene su gume na ukupno sedam vozila, saopštavaju iz niške policije. Kažu da utvrđuju činjenice i okolnosti događaja, kao i da rade na identifikaciji počinioca.

Policiji je sinoć prijavljeno da su na jednom vozilu u dvorištu kuće u aleksinačkom naselju posečene gume, a kada su izašli na teren, ustanovili su da je takva situacija na više vozila u tom kraju.

Odmah po prijavi policija je izašla na lice mesta i utvrdila da su gume isečene i na još šest vozila. O svemu je obavešteno Osnovno tužilaštvo u Nišu - navode iz policije.

Jedno od vozila je bilo u dvorištu kuće aktivistkinje Marije Stojić, koja godinama ukazuje na probleme i malverzacije u tom kraju. Smatra da je seča guma planirana i da predstavlja nastavak pretnji kojima je, kako kaže, godinama izložena.

Ipak, iz policije dodaju da je rad na utvrđivanju svih činjenica u toku i da će se više detalja znati nakon istrage.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • mile

    16:30 // 14. 2. 2022.

    Smrdi mi na kulturnu, pristojnu i naprednu Srbiju, ako me razumete. Bitno da su im usta puna kulture i pristojnosti, a u stvarnosti, sve je kontra.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: