Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:42, 15. 3. 2021.

| Kultura

Do kraja marta dva gostovanja u vranjskom teatru

Autor:M. D.Izvor:Južne vesti
Pozorište Vranje
Premijera predstave "Ko je na koga" zakazana za utorak, 16. mart; foto: M. D. /JV

Do kraja marta pozorišna publika u Vranju moći će da pogleda dva gostujuća pozorišna ostvarenja - predstave Ko je na koga i Moja žena se zove Zlatko. Osim toga, iz Pozorišta najavljuju još dve predstave u izvođenju vranjskih glumaca, kao i jednu za decu.

Premijera predstave Ko je na koga zakazana je za utorak, 16. marta od 19 sati, a prva repriza u petak, 19. marta.

Reč je o predstavi Udruženja građana “Mizanscen” koje su 2019. godine osnovali glumci vranjskog pozorišta Milena Stošič, Jelena Filipović, Marko Petričević i Marko Nikolić.

U pitanju je komedija o dva bračna para koja se međusobno varaju dok se ne nađu u isto vreme na istom mestu kada nastaje zaplet predstave.Rađena je na lokalnom dijalektu i obiluje zdravim humorom koji je svima potreban u ovo vreme - kažu iz Udruženja.

Za njom sledi gostovanje beogradskog “Bulevar teatra” predstavom Moja žena se zove Zlatko, koju će publika moći da pogleda 23. marta, od 19 sati.

Ženski razgovori, u režiji Nebojše Dugalića našli su se na repertoaru 26. marta, a predstava Kepler 452 - B Juga Đorđevića igraće se pretposlednjeg dana marta.

Kada je reč o predstavama za decu, glumci će u nedelju, 28. marta od 12 sati igrati Uspavanu lepoticu Spasoja Ž. Milovanovića.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: