Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:00, 1. 7. 2022.

| Kultura

Narodna Biblioteka organizuje nekoliko promocija knjiga tokom "Pirotskog kulturnog leta"

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
poezija
Promicije nekoliko knjiga na Pirotskom kulturnom letu; foto: J. C. M.

Promocijom knjige Sumpor, Milana Manića Ujke, u subotu, 2. jula sa početkom u 19 sati u Galeriji "Čedomir Krstić", Narodna biblioteka Pirot započinje svoje učešće u okviru "Pirotskog kulturnog leta".

O novoj knjizi Manića, književnika i multimedijalnog umetnika koji je za svoje stvaralaštvo višestruko nagrađivan, govoriće pesnikinja i novinar Kaja Pančić Milenković i urednik izdanja Milorad Kostić, profesor književnosti.

8. jula u dvorištu Muzeja Ponišavlja, od 19 sati, održaće se promocija knjige Ledena lejdi, Milene Sekulić Odalović, književnice, profesorke srpskog jezika i književnosti, lektora i motivacionog govornika, dobitnice nagrade "Beogradski pobednik" za 2021. godinu. Moderator će biti profesor književnosti Jasmina Manić.

Tokom prve polovine jula u izdanju Narodne biblioteke Pirot izaći će novi roman Negoslava Đorđevića Zaglavljeni u vremenu, čija je promocija predviđena za 21. jul, u dvorištu Muzeja Ponišavlja, sa početkom u 19 sati. Voditelj književne večeri biće Sanja Živković, profesor književnosti.

Najnovije izdanje Narodne biblioteke Pirot koja je izazvalo veliku pažnju čitalačke publike, zbornik radova više autora Susreti na mostu koji je osmislila i priredila Kaja Pančić Milenković, imaće svoju promociju 20. avgusta u Galeriji "Čedomir Krstić".

Očekuje se učešće većeg broja autora zastupljenih u zborniku - Milice Milenković, Elizabete Georgiev, Miloša Sokolovića, Velibora Petkovića, Bojana Ilića Bokerinija i drugih.

Kompletan program "Pirotskog kulturnog leta" možete videti na ovom linku.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Pirot

    07:55 // 2. 7. 2022.

    Neka procitaju po jednu knjigu ovi iz opstinske vlasti u Pirotu!

  • Pirosi

    07:30 // 2. 7. 2022.

    Ce imali peglana i kackavalj, da se bocne ?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: