Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:16, 25. 5. 2012.

| Kultura

Sve je spremno na "Balkan streets" u Vranju

Autor:I.M.Izvor:Južne vesti
psihomodo pop
Psihomodo pop

U Vranju će od 21. do 24 juna biti održan 4. po redu "Balkan Streets festival", koji ovog puta ima međunarodni karakter.

U okviru muzičkog programa festivala nastupiće poznati hrvatski sastav Psihomodo pop, kultni beogradski alt-rock bend Jarboli i jedna od najpoznatijih makedonskih grupa PMG Kolektiv. 

Uz njih, Vranjanci će moći da vide i bas-bubanj duo Multetnička atrakcija, čiji su koncerti zaista prava atrakcija, banjalučki bend Sopot, koji na moderan i vrlo originalan način kombinuje dub, reggae, dubstep i drum 'n' bass uz povremeno korišćenje balkanskih etno motiva. 

Sviraće i neobični nemački rock/dub/punk/drum'n'bass/rap sastav Marracash Orchestra, holandski kantautor Erik Hofland aka dyzack i akustični trio iz Vukovara - Das Rejdž.   

"Balkan Streets festival" će takođe podržati lokalnu scenu i dati prostor neafirmisanim bendovima iz Vranja da se predstave širem auditorijumu.

Pored muzičkog programa, festival će ponuditi i bogate edukativne sadržaje namenjene muzičarima i promoterima iz Vranja i okoline, a predstaviće i angažovanu i uličnu umetnost.

Pored Vranja, festival će se održati 29. juna u Vukovaru (Hrvatska), 30. juna u Tešnju (BiH), a početkom septembra i u Holandiji.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: