Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:43, 23. 8. 2018.

| Politika

Avramović smenjen sa mesta poverenika SNS u Panteleju

Autor:J. AdamovićIzvor:Južne vesti
Avramović
Poznat po izjavi da su "Nišlije štetne za državu" Bojan Avramović smenjen sa jedne od funkcija; foto: JV

Direktor Regionalne razvojne agencije “Jug” Bojan Avramović, poslednjih meseci poznat po izjavi da su “Nišlije štetne za državu”, smenjen je sa funkcije poverenika Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Panteleju, a kako kaže poverenik SNS Zvezdan Milovanović, na njegovo mesto došla su trojica - Bratimir Vasiljević, Bojan Marinković i Saša Novićević.

Milovanović kaže da je Avramović smenjen sa ove funkcije pre dve nedelje, ali da nije izbačen iz Srpske napredne stranke.

Nekadašnji direktor niškog Aerodroma “Konstantin Veliki” Vladica Đurđanović u današnjem intervjuu za nedeljnik Vreme kaže da je njegov saradnik Bojan Avramović bio direktno optužen za povezanost sa protestima protiv poklanjanja aerodroma i da je nedavno smenjen, a na pitanje novinara da li je to razlog, Milovanović negira. Zvezdan Milovanović Milovanović kaže da nije smenjen jer su ga povezivali sa protestima protiv poklanjanja aerodroma; foto: FB profil

Ne, ne to je neka unutarstranačka stvar i organizacija - kratko je rekao Milovanović.

U toj “unutarstranačkoj preraspodeli”, kako je naziva Milovanović, umesto jednog poverenika, Opština Pantelej je dobila tri.

Ubuduće će ovu funkciju obavljati predsednik ove niške Opštine Bratimir Vasiljević, predsednik Komisije za imenovanje ulica, odbornik i jedan od rukovodilaca Direkcije za javni prevoz Bojan Marinković i Saša Novićević. bata vasiljević Predsednik Opštine Pantelej novi poverenik SNS u ovoj opštini; foto: A. K.

Avramović nije dobio novo političko zaduženje, kaže Milovanović, a nije mogao da precizira ni da li će ni kada će ga dobiti.

Pa videćemo, dajte bre ljudi, trenutno je zamenjen videćemo šta je - kazao je Milovanović.

Podsetimo, Bojan Avramović je ranije bio član Nove Srbije i Srpske radikalne stranke, a poverenik u Panteleju je postao septembra 2016. godine. Poslednjih meseci je poznat građanima po tome što je u emisiji Južnih vesti o aerodromu rekao da su "Nišlije štetne za državu", a zbog toga su građani reagovali i tražili njegovu smenu.

On je ovo izjavio "braneći" stavove predsednika SNS i predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se niški aerodrom razvijao na uštrb beogradskog.

Dok je Aerodrom "Konstantin VelikI" bio u vlasništvu grada Avramović je stalno istupuo kao predstavnik niške vazdušne luke i u medijima i javnosti bio prisutniji od direktora Vladice Đurđanovića, iako je i dalje nejasno da li je i kakvu funkciju imao na aerodromu, jer iz ovog preduzeća, i pored kazne Poverenika, novinarima Južnih vesti nikada nisu dostavili sistematizaciju radnih mesta.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Гага

    21:13 // 24. 8. 2018.

    Драги моји пријатељи, шта је остало од нас?

  • Pantalejka

    14:39 // 24. 8. 2018.

    Vi bre iz SNS po Beograd,da li ste bunike jeli,kad postavljate ovu trojicu za poverenici? Normalni li ste. Prvo, ajd poverenici po celi grad. Po jedan.To nekako i razumem. Nemamo zreli i pametni za Opštinski i Gradski odbor, pa nam postavljate poverenici.To znači da smo pukli dibiduz,da neumemo od svoj kadar da gi postavimo. Al ne razumem bre trojica. I to kakvi. Ko autoput kroz klisuru Grdeličku.

    • Tivat

      22:26 // 24. 8. 2018.

      Nista nisi bolja od svih pomenutih u tekstu!
      Vidi se da si kod njih u partiji.

  • slavko

    02:14 // 24. 8. 2018.

    Politiko EVEME! Kakvi se sve bave tobom.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: