Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:21, 24. 7. 2018.

| Politika

Bane Jovanović: Gde je izveštaj o (ne)radu gradskih čelnika?

Autor:M. ZirojevićIzvor:Južne vesti
bane jovanović
Jovanović traži polaganje računa; foto: JV

O tome šta je Srpska napredna stranka uradila u Nišu od kad je došla na vlast 2012. godine, odbornik grupe “Niš, moj grad” Branislav Jovanović traži izveštaj gradskih čelnika. Dodaje i da niška lokalna vlast ne može ni da održava ono što je urađeno u njegovom mandatu, a kao primer navodi Gabrovačku reku zaraslu u korov.

Srpska napredna stranka ulazi u sedmu godinu vlasti u Nišu, a sam gradonačelnik Darko Bulatović u treću. Opozicionar Jovanović navodi da se niška vlast samo bavi obećanjima.

Vi se bavite isključivo pričama uradićemo do 2022. godine, a možda i kasnije. Čekamo vaš izveštaj koji treba da sadrži šta ste uradili za ovih sedam godina - kaže Jovanović.

Odbornik Jovanović navodi da je u vreme njegove vlasti obezbeđeno 120 miliona dinara od Republike da se uredi korito Gabrovačke reke, a da je to sada, kako kaže, primer neažurnosti i nesposobnosti gradske vlasti, jer reka kod mosta na Bulevaru Nemanjića zarasta u korov. gabrovačka reka Ukazuje na korov; Foto: E. M.

Pogledajte kako vam izgleda Gabrovčka reka kod mosta i to pored dvorišta Osnovne škole „Ćele kula”. To je tužna priča o vama jer ste zaustavili razvoj grada i polako ga pretvarate u palanku - navodi Jovanović.

Podsetimo, odbornik Branislav Jovanović već je krajem maja tražio izveštaj o radu gradonačelnika Darka Bulatovića, ali ga, kao ni niška javnost, nije dobio.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Zdeneko DZunic

    11:14 // 25. 7. 2018.

    Kao gradjanin Nisa, mogu samo da pohvalim rad gospodina Jovanovica. Za vreme njegovog mandata, napravljen je bulevar Mediana, bulevar Cara Konstantina i Somborski bulevar i asfaltirano mnogo ulica u gradu.Nikada nisam bio niti u jednoj partiji , a ni sada, pa mogu realno i objektivno da komentarisem .Hvala.

  • penzioner

    10:45 // 25. 7. 2018.

    Pogledajte behaton ploce koje postavljaju u Vozdovoj !!!Bolje bi ih postavila deca za rucni rad i koliko dugo ih rade.Bruka.

  • Gaga

    21:00 // 24. 7. 2018.

    Za sest godina naprednjaci su unistili Nis.Nikada gore nije bilo u gradu.Bruka!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: