Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:12, 6. 12. 2019.

| Politika

Bane Jovanović: Hiperprodukcija lažnih obećanja niških vlasti

Autor:M. Z.Izvor:Južne vesti
bane jovanović
Bane Jovanović protiv vlasti; Foto: JV

Gradska vlast je pričala o kvantaškoj pijaci, o tornju na aerodromu, o azilu za pse, o Ekspo centru, o muzičkoj dvorani, o akva parku, o kolektoru za prečišćavanje otpadnih voda, o zapadnoj tribini stadiona, a Niš nije dobio ništa - tvrdi odbornik grupe “Niš, moj grad” Branislav Jovanović i poručuje vlastima da treba da odu.

Posle omladinaca Stranke slobode i pravde i njihov šef Branislav Jovanović u fokus svog opozicionog delovanja stavio je obećanja gradske vlasti i nazvao ih - hiperprodukcijom lažnih obećanja.

Najnovija informacija za nišku javnost je to da će Niš uskoro na ulicama ponovo dobiti tramvaj, kako reče gradonačelnik posle susreta sa francuskim ambasadorom. U nedostatku novih završenih investicija koristi se medijski prostor da se pred izbore budi lažna nada našim sugrađanima. To je još jedno zamajavanje naroda, ako se zna da za osam godina, sem šetališta za pse, lokalna vlast nije uradila nijednu novu investiciju, uz Bulevar heroja sa Košara koji zvrji prazan bez vozila i nije u funkciji bez završetka Somborskog bulevara - kaže Branislav Jovanović.

On podseća građane Niša šta je ova vlast sve obećala u svom mandatu, a, kako kaže, nijedan novi toalet nisu uspeli da urade.

Pričali su o kvantaškoj pijaci, o tornju na aerodromu, o azilu za pse, o Ekspo centru, o muzičkoj dvorani, o akva parku, o kolektoru za prečišćavanje otpadnih voda, o Zapadnoj tribini i tako u nedogled, a Niš je dobio ništa - navodi odbornik.

Jovanović ističe i da je kao bomba odjeknula vest da će Niška Banja dobiti u centru deset novih bazena.

Pre toga smo slušali o Etno selu, akva parku, gondoli u Niškoj Banji, a tamo nema ni knjižare, pa deca nemaju ni svesku gde da kupe. Za osam godina ni tamo ništa niste uradili, Niška Banja je postala avetinjsko mesto - zaključuje Jovanović.

Vladajućoj koaliciji koju predvodi Srpska napredna stranka poručuje da treba da se povuku s vlasti.

Gospodo, vreme je da odete jer su vam rezultati ravni nuli, a priče o boljem životu i reformama zamenili ste uslikanim metama na Vučićevom liku - navodi Jovanović.

Branislav Jovanović deo je odborničke grupe “Niš, moj grad” i predsednik Inicijativnog odbora SSP-a u Nišu.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • nislija

    14:55 // 6. 12. 2019.

    To sto je on napravio ovo nesposobni ne mogu ni rupe da zakrpe kako treba

    • Svesno-savesni inspektor

      09:20 // 7. 12. 2019.

      Od svega, što je napravio, vide se samo njegove nekretnine i hotel u Grčkoj !

  • Dexter

    14:12 // 6. 12. 2019.

    Ovo liči na početak predizborne kampanje. Javlja mi se da će Bane da otkazi Đilasa i da izađe na izbore sa grupom građana.
    Živi bili pa videli.

  • Pseudobot

    10:55 // 6. 12. 2019.

    Kako bre ništa! Od uspeha izdvajam zatvaranje 2 mosta i ogradjivanje grada naplatnim rampama.To i veći okupatori nisu uspeli.Nabrajajte dalje...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: